ögrenmek iyidir tşk
ögrenmek iyidir tşk
bilgilendirme için tşk ederim
paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler
yahu arkadaşlar bu insanlar bu kadarmı ahlaksız oldular.insanın aklı almıyor.bizleri yolunacak kaz gibi görüyorlar.peki güzelde bu işleri önleyecek kimse yokmu bu ülkede.vurun garibana.selamlar.
her bilgi paylaştıkça güzeldir....çok teşekkür ederim....
:49: bilgi için teşekkürler .sağolun dün yaşlı bir amcanın kontürleri gitti.merakının kurbanı oldu.aman dikkat![]()
arkadaşıma bir çagrı geldi arkadaşta bunu aradı karşıdaki bayan siz beni aradınız diyerek sohbete başladı ilerki günlerde samimiyet artarak devam etti ben arkadaşa bu ne falan işte manisa turgutluymuş falan diyerek bana anlattı ben tlf na kulagımı dayadım ve hemen uyardım bunlar dolandırıcı dikkat et diye fakat arkadaş dinlemedi işte sen gel ben gelim muhabbetine döndü arkadaş sen gel deyince tamam dendi işte param yok nasıl geleyim falan arkadaş bilet paranı salayım durumunda tabi para bankadaki hesaba yattı 300 tl şimdi çıktım yola otogardayım derken kıza ulaşılmaz oldu ben tabi gülüyom arkadaş hala yok ya durumunda aradan 1 hafta geçti kız aramış işte abim yakaladı tam biniyodum işte ben gelecem falan durumu yine para gönder deyince ben artık patladım ya mademki gelmek istiyo sen uyanık ol bileti burdan kestir o ordan binsin tabi binerse öylede yaptı ve tabi binen falan olmadı ve kız diye bişide kalmadı harcadıgı kontörlerle falan ona gönderdiklerini saymıyorum 1000 tl buldu ve bencede ucuz kurtuldu size bunu yaşanmış bir dolandırılma olarak aklınızda bulunsun diye yazdım
Konu cakal tarafından (08-05-2009 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.
paylaşım ve bilgi için teşekkürler arkadaslar
paylaşımın için tşk. ederim arkadaş eğer bu bilgiyi okumasaydım inanın ben aradım neyin nesi diye başıma bie sürü iş gelebilirdi. sağolun iyiki varsınız.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri