REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
117 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: BU NUMARAYA DİKKAT(Mutlaka Okuyun)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw bgli olarak katilitorum ben bu foruma ama ne diyeyim - okudukca bu olayi utaniyorum abi . walla yapsa yapsa bunu bizim alocular yapar, bunlar da baya bi para yapti bu isten . walla bizde boyle. soparlar zengin oldu bu isten . yani kimse ustune alinmasin arkadaslar, ama gercek bu , malesef .
    ben bgli olarak ve sozkonusu operatoru GLOBUL kullandigim icin utanc duyuyorum

walal ne diyeyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

00359896453480 benide bu numaradan aradılar yurt dışında tanıdık bir yakınım olmadığından fazla önemsemedim fakat bir daha cagrı gelince ülke kodlarından bulgaristan olduğunu ögrendim bilgisayarımda VO-İP programından aradım bayan cıktı geri kapadım bidaha aramadılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle önemli bir konuda forum sakinlerini uyardığınız ve onları büyük bir zarara uğramaktan kurtardığınız için çok teşekkür ederim.sağolun varolun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eniştesinin elinden kurtaracaksın bu gibileri bir de sen tacavüz edeceksin aq bebelerini

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım için Teşekkürler,İnsanlar iyice bozuldu ya,nerden para kazanacaklarını şaşırıyorlar.Ya gerçek olmuş olsa?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir ülkenin başı gıçı olmazsa bir ülkede idam olmazsa bir ülkede lüks içinde yaşayıp fakir fukara ezilip çiğnenirse o ülkede sorun var demektir.bu sorunu da çözmek bize deyil yukarıdakiler çözecektir.çuval dolusu maaş almakla bu işlere sessiz kalmakla ülke yönetilmez.ulu önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK nerdesin atam gör bıraktığın TÜRKİYE nin halini hırsızlık yolsuzluk vurgun talan kol geziyor geleceğimiz den artık ümidimiz yok.YÜCE ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESİN...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler bilgi ve uyari icin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

00359896 dün eşimi bu numarayla başlayan bir numaradan aramışlar ama tabiki dönmedik..Bu tip şeylere kolay kolay cevap vermeyiz...beni ödemeli arayanlara bile en cevap vermiyorum...

Sayfa 9/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri