telsimde televizyon izlemek hala ücretsiz
telsimde televizyon izlemek hala ücretsiz
bu nasıl oluyor hangi telefonlar destekliyor*
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
symbian destekli tüm telefonlar destekliyor ve yapmanız gereken müşteri hizmetlerini arayıp gerekli ayarların gelmesini istiyorsunuz ve cep imaj ınızı açtırıyorsunuz bu kadar
arkadaşım dün bir şey indirdim cepden tv.seyretmek ile ilgili powertv diye bir şey o proğramı kurmadım ama kurarsam hat üzerindenmi seyrettiriyor yoksa nasıl oluyor bilgi verirmisin turkcell var makinam Nokia N70 saygılar,
arkadaşım turkcell de tv seyretmek yok ancak telsim ve avea hattında var ayrıca bildiğim kadarı ile n70 ile tv seyretmek mümkün tabii telsim yada avea hattın olması ve cep imaj aboneliğini müşteri hizmetlerinden açtırman lazım
arkadaşım turkcell de tv seyretmek yok ancak telsim ve avea hattında var ayrıca bildiğim kadarı ile n70 ile tv seyretmek mümkün tabii telsim yada avea hattın olması ve cep imaj aboneliğini müşteri hizmetlerinden açtırman lazım
cep telefonun symbian lı olduğu sürece her telefonda tv izleyebilirsin..
telsimden ben izliyorum 19 kbps yayını var
hatta geçen bluetoothla bilgisayara bağladım bilgisayardan da aynı yayınları izledim
eh işte idare eder...
Nokia 6230 i de yaptım tum ayarları olmadı.GPRS abone olun yazıyor anlamadım gitti 600 ytlik telefon ustelik![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
usta 6230 telefonlar s30 serisi telefonlardır ve onlar neredeyse hiç bir şeyi desteklkememektedir o telefonların bibar olmasının dışında hiç bir özelliği yokturSerkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri