acıklamaları bende okudum.yalnız sgk atıyor.grip hastalığına acıklama yapıyor.agır hastalıklar bu kapsama girmiyor

örnekleyelim

* Şehir dışında tedavi olmak için sevk gerekli mi?

Şehir dışında hastane seçmenizde hiçbir sıkıntı yok istediğiniz şehirde tedavi olabilirsiniz. TC kimlik numaranız ile 81 ildeki hastanelere gitme hakkınız var. Ancak gidip dönüş yol parası istediğinizde sevke ihtiyacınız olur.
dogrusu ise........
sadede 5510 un a ve c dekilere gecerlidir.bagkurlu olanlar hiç bir kosulda sevk ücretinden yaralanamaz.kaldıki siz ssk lısınız yani 5510 c sizin.
hastane hiç kendi yapabileceği tedavide sevk verirmi.bugun bir kemoterapiye devletten ne kadar para alıyorlar bilirmisiniz.sürekli zorluk cıkarıyorlar.sgk da her 10 günde bir sevk ister.bunlar onemli seyler.siz pet ct bilmessiniz hasta tedavi etmeye kalkarsınız.
kendi bakanları amerikayada gider işin o tarafıbaska.sizde heyacana kapılmayın hemen
diğer bir soru

Özel hastanede 10 liraya profesöre muayene olunur mu? Özel hastanelerde pratisyenler bizi muayene ediyor, ben istediğim doktoru seçsem SGK belirli parasını ödese ben üzerini tamamlasam daha iyi değil mi?

Yurtdışında akademik kariyeri sadece üniversitede kullanabilirsiniz. Üniversite dışında görevlerinizde akademik kariyer kullanılmaz. Yurtdışında tabelasında sadece doktor yazar. Önünde profesör ya da doçent yoktur. Kişinin muayenesi aslında uzman doçent ya da pratisyene göre değişmez. Doktor ücretleri sabittir.

Hastanın muayene sisteminde fiyat değişikliği olmaz. Ameliyat söz konusu olduğunda operasyona özel olarak bir profesörün girmesini istiyorsanız o zaman öğretim üyesi farkı ödemeniz gerekiyor. Bu farkı ise üniversitelerin kendi senatoları belirliyor.

bak buna cok güldüm işte.adam resmen atıyor
bakınız ankara numune hastanesi.devlet hastanesi,kaç tyane prof varmış ta biz bedava muayene olmamısız.diğerlerine gerek yok sanırım
bir tane prof bulsalar bakan yaparlar.kendi bakanlarıda sıradan doktor