REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: bayan futbolu!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha bayan futbolu!!!!

arap lawrance filmine yaptığım açıklamaya kızdığınızı biliyorum ancak tel aviv,kahire ve dubai ye gittim her yerde 400 yıl osmanlı eğemenliğinde yaşamış olmanın verdiği gizli açık bir düşmanlık ve ezikliği gördüm.örnek;mısır da yuvarlak kızartma köfteye(insan kafasına benziyor) biz buna osmanlı köftesi deriz diyerek bıyık altından bana bakarak gülümsemelerini hiç unutmam!!!dolayısiyle böyle acı bir tarihi geçmişe bakarak espri yapma ruhunu nasıl bulabildiğinize hayret ediyorum.saygılar

hotbird/arte tv bu akşam 21.15-21.58
    peru da 3.850 metre/dağlık bölgede futbol oynayan bayanlar.
    not:şehirde yaşayan bir insan bu yükseklikte bırakın futbolu oksijensizlikten kolaylıkla adres değiştirir.helikopterler için bile zor bir yükseklik.
    iyi seyirler
    Konu kemal1923 tarafından (21-04-2009 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şahsım adına futbolu bayanlara hiç yakıştıramıyorum ben...:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mrbrown Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arap lawrance filmine yaptığım açıklamaya kızdığınızı biliyorum ancak tel aviv,kahire ve dubai ye gittim her yerde 400 yıl osmanlı eğemenliğinde yaşamış olmanın verdiği gizli açık bir düşmanlık ve ezikliği gördüm.örnek;mısır da yuvarlak kızartma köfteye(insan kafasına benziyor) biz buna osmanlı köftesi deriz diyerek bıyık altından bana bakarak gülümsemelerini hiç unutmam!!!dolayısiyle böyle acı bir tarihi geçmişe bakarak espri yapma ruhunu nasıl bulabildiğinize hayret ediyorum.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bayanları yüksek yerde neden oynatıyolarki :49:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri