REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: hd uydu alıcılar standart tv de izlenir mi? yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha hd uydu alıcılar standart tv de izlenir mi? yardım

next hd dsmart hd ve diğer hd uydu alıcılarını normal tüplü televizyonlarla izliye bilir miyiz? yoksa lcd plazma olmak zorunda mı ? ayrıca bu tür hd uydu alıcılarda sadece hd kanalları mı izlene biliniyor? diğer normal kanallar izlenmiyor mu? saygılarla :49: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izlenir hd ayınları izleyemessin sadece

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı winner Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next hd dsmart hd ve diğer hd uydu alıcılarını normal tüplü televizyonlarla izliye bilir miyiz? yoksa lcd plazma olmak zorunda mı ? ayrıca bu tür hd uydu alıcılarda sadece hd kanalları mı izlene biliniyor? diğer normal kanallar izlenmiyor mu? saygılarla :49: :45:
    arkadaşında yazdığı gibi hd receiverle tüplü tvde yayın izlersin.fakat sadece hd yayınları izleyemezsin.(tv uyumlu olmadığı için)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben next hd cihaz kullanıyorum. televizyonum ise tüplü televizyon olmasına rağmen hd yayınları izleyebiliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ademozkaya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben next hd cihaz kullanıyorum. televizyonum ise tüplü televizyon olmasına rağmen hd yayınları izleyebiliyorum.
    televizyon cihazın markası ne arkadasım biliğim kadarıyla av dijital çıkış ile izliyebilir miyim? televizyon vestel 8 10 senelik demek hd olmıyan yayınları izliyoruz herkeze tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ileride televizyonu bir parça uydururlar ve hd yayınlarını izleyebiliriz belki
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı winner Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    televizyon cihazın markası ne arkadasım biliğim kadarıyla av dijital çıkış ile izliyebilir miyim? televizyon vestel 8 10 senelik demek hd olmıyan yayınları izliyoruz herkeze tesekkürler
    televizyonumun markası philips. 12 yıllık televizyon. hd yayınları izleyebiliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izleye bilirsiniz belki ama HD kalitesinde izleyemeziniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencde hd yayınları izlersiniz ama görüntü kalitesi hd olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ademozkaya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    televizyonumun markası philips. 12 yıllık televizyon. hd yayınları izleyebiliyorum.
    hd yayınları izleyemezsiniz den kasıt hd kalitesinde izleyemezsin anlamında arkadaşlar yoksa yayınları normal şekilde elbette izlersin şifre olmadığı sürece :

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri