Sanal alemde Emre geyikleri

Fenerbahçe Emre Belözoðlu’nun Kayseri maçýnda yaptýðý ’Boðaz kesme’ hareketi internette geniþ yanký buldu. Ekþisözlük’ten tepki alan Emre, sarý-lacivertli tarftarlarýn buluþma noktasý olan Antu tarafýndan da özür dilemeye davet edildi. Ýþte Emre Belözoðlu tepkileri:
* “Hacý bu kurbanda beraber danaya girelim” anlamýný taþýmaktadýr. (denzo)
* Ýçindeki küçük Polat Alemdar uyanmýþtýr. Ben racon kesmem kafa keserim hareketidir. (umberto eco)
* Ýnsanlarýn fesat olduðunu bize gösteren hareket olmuþtur. Emre’nin demek istediði þudur: “Abi, formanýn tam yakasýnýn altýnda enine çizgi olmuþ, kötü duruyor.” (padawannabe)
* Hareketi yapanýn “Sporcunun zeki, çevik ve ahlâklýsý” olmadýgýný göstermekten baþka önemi yoktur
* Emre Belözoðlu misafirperverliðini göstererek hareketi yaptýðý oyuncuya “Ýstanbul’a geldiðinde seni Boðazkesen’e götüreyim hatta Boðaz Turu da yaparýz” demeye çalýþtýðý harekettir. (iplemez amca)
* “Sakatlýklar yüzünden burama kadar geldi artýk” hareketidir o. (izaleisuyuu)
* “Hocam gel buralar sýð, boyu geçmiyor!” anlamýna gelen hareket. (denzo)
* Belözoðlu Börek Salonu’ndan sonra Belözoðlu Kasabý’nýn da açýlacaðýný müjdeler. (indolento)
* Uyu yoksa Emre boðazýný keser. (harrage)
* Klasik arkamý kontrol et hareketi (hiyel)
ANTU: "Olmadý Emre! YAKIÞMADI!!!"
Kayseri ile oynadýðýmýz ve takýmýmýzýn 2-0 kazandýðý karþýlaþmanýn 63. dakikasýnda rakibinin sert müdahalesine maruz kalan Emre, tedavisi sürerken üzerindeki formaya yakýþmayan hareketler sergiledi!...
...Öfkesine hakim olamayan Emre‘nin de bu görüntülerden rahatsýzlýk duyacaðýný düþünüyor, en kýsa zamanda özür dilemesini bekliyoruz!”
Emre kendini savundu!
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoðlu, geçtiðimiz hafta oynanan Kayserispor maçýnýn ikinci yarýsýnda oyundan alýnmasýndan kýsa bir süre önce televizyon ekranlarýna yansýyan görüntülerle ilgili olarak, "Sadece bana ait görüntüler mercek altýna alýnýyor. Rakip oyuncularýn neler yaptýðý da bir çok kamerayla böyle detaylý incelenirse, olayýn anlamý ve nedeni daha iyi anlaþýlýr" dedi.
Kayserispor maçýnda yaþanan ve televizyon ekranlarýna yansýmasýyla kamuoyunda tartýþma yaratan hareket nedeniyle milli futbolcu Emre Belözoðlu, Sarý-lacivertli kulübün resmi internet sitesine açýklamalarda bulundu. Sadece kendisine ait görüntülerin mercek altýna alýndýðýný, rakip oyuncularýn neler yaptýðýnýn da bir çok kamerayla böyle detaylý incelenmesi halinde olayýn anlamýnýn ve nedeninin daha iyi anlaþýlacaðýný dile getiren Emre Belözoðlu, "Evet orada ortaya çýkan bir hareket var, ama bu hareketin bir de öncesi var. Orada iki kiþinin arasýnda geçen diyaloglar var. Bunlarý kimse duymadý ve bilmiyor. Ýnsanlar bunlarý duymadan, bilmeden yorumlar yapýyor. Hele hele söz konusu olan Emre Belözoðlu ise, bu çok daha kolay yapýlýyor. Bu olay daha önceki bir olayýn yansýmasý. Bu yansýmadan önce rakip takým oyuncularýyla girdiðim diyaloglar ve bana yapýlan benzer hareketler var. Bir kere gazetelerde yazýldýðý gibi benim o maçta esas olarak sorun yaþadýðým oyuncu Saidou deðil, Cangele. Sadece bana ait görüntüler mercek altýna alýnýyor. Rakip oyuncularýn neler yaptýðý da bir çok kamerayla böyle detaylý incelenirse, olayýn anlamý ve nedeni daha iyi anlaþýlýr. Yoksa ben durduk yere niye öyle bir hareket yapayým. Maç içindeki aþýrý motivasyonla yapýlmýþ bir hareketti o. Dediðim gibi hep bizim yaptýðýmýz hareketler mercek altýnda. Bir de rakiplerimiz neler yapmýþ acaba ? Ýncelensin ve ortaya çýkarýlsýn. O zaman medyada daha adaletli yorumlar yapýlýr belki" diye konuþtu.