arkadaşlar ben mugla milasta oturuyorum motorlu çanak kurucam milas yada muglanın sıfır noktası neresi bulamadım çanagı ilk önce hangi uydudan sabitleyecegim bulamadım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ilginize tşk ederim![]()
arkadaşlar ben mugla milasta oturuyorum motorlu çanak kurucam milas yada muglanın sıfır noktası neresi bulamadım çanagı ilk önce hangi uydudan sabitleyecegim bulamadım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ilginize tşk ederim![]()
ne tür motor kaçlık çanak kullanıyorsun
next dayzek motor 90lık parabol çanak kullanıyorum
merkez 28 derece astra olmalı
slm. nextin usuals destekli motoru varmı? veya goldmasterin diseqc motoru nasıl?
ikiside aynı sayılır kalitelı bişi istiosan STAB marka motor alıcan yada kollu motor.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
31 doğu türsat 0 nokta eniyi randuman goldmaster diseg motor elevasyon ayarları bölgelere göre kalkiş açıları kitacığında yazar kolay gelsin
Konu muratusta tarafından (09-03-2009 Saat 23:25 ) değiştirilmiştir.
türksat 1c frekans 11013 h 2222 başlangıc noktan.36 derece kalkış acın ofset için.parabol içinse 26 derece kolay gelsin.
ustam stab motoru tavsiye etmişsin am yurtdışında 90 dolar yaklaşık 160 TL, türkiyede ise 300 TL civarı. uygun stab motor nerden bulabilirim?
özür!! eksik kelime olmuş (ustam stab motoru tavsiye etmişsin ama yurtdışında 90 dolar yaklaşık 160 TL, türkiyede ise 300 TL civarı. uygun stab motor nerden bulabilirim?)
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri