teşekkürler. iyi bir piyasa araştırması yapmam gerekecek. peki normalde her uyduya göre en iyi yayın alışı için LNBnin ayarlanması gerekiyor. motorlu sistemde bu nasıl gerçekleşiyor? aydınlatırsanız sevinirim.
motorlu çanakta en doğu en batı ve orta bır uyduda lnb ayarını ayarlarsanız zaten çanak dönerken sadece sağa sola aşağı yukarı dönmuo lnb konumuna görede dönuo.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
ankara merkez için en doğu en batı ve orta bir uydu hangileri olabilir? birde tam güney için 33 derece Eurobird uydusu uygunmu?
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
teşekkürler. yardımcı olacak arkadaşlar olursa sevinirim...
evet tam güney için Eurobird 3 tercih edin 33 Derece
sağolasın. biraz araştırınca bende aynı sonuca varmıştım ama emin olamamıştım. 85 cm lik next çanakla Ankaradan kaç uydu izleyebilirim?
25 e yakın izlemeniz lazım çanak çapını biraz daha büyültürseniz 30 üzerine bile çıkar..
saygılar kolay gelsin
bilgi için teşekkürler. değerli ustalar daha önce konusu geçtimi bilmiyorum ama goldmaster sg 2100 kaliteli bir motor mu? veya siz ne tavsiye edersiniz?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri