Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 11400 A__Co Sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 11400 A__Co Sorunu

Slm arkadaşlar elimde sat 11400 CIM RD2 model bir cihaz var. Kapanıp açılma sorunu vardı. Bende 0404-2006 sürümünü yükledim. Fakat şimdi kumanda çalışmıyor ve yazılım yükleyemiyorum. Ekranda A__Co gösteriyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürle saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım kapanıp açılma problemı yazılımdan kaynaklanmıo hotbirdde bulunan bır frekanstan kaynaklanıo. sen en son yazılımı at yazılımı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirebilirsın. yazılımı atmadan ilk önce boot dosyasını at sonra yazılım ve arkasından tekrar boot dosyasını at. kapanıp açılma sorununu gidermek içinde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bak işlemleri yap sorun gidecektır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler fakat boot dosyasını atamıyorum. Ekranda hemen a__Co yazısı çıkyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımı yüklemiyo cihaz. Sadece 1 kanal var kumandada çalışmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pekı tv de göruntu varmı on paneldekı tuşla işlem yapıyormu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet var. Sinyal yok diyo. Ön panelden işlem yapmıyo..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aşağıda ekledığım boot dosyasını dene arkadaşım bakalım ne olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bilader çok teşekkür ederim ama. Aynı sorun devam. Programı çalıştırım seç yükle işlemimni yaptıktansonra fişi takıyorum. açılyo 1-2 sn sonra A_Co yazısı ekrana geliyo kafayı yicem nette nekadar yazılım varasa denedim. olmuyo be biladerim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resetleme gibi bi yazlım varmı yada program

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım menü-0808 yap chip'in kendini resetlemesini bekle işlem bitince cihaz kapanıp açılacaktır.Sorunun büyük bir ihtimalle düzelecektir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri