tamam arkadasım tesekkur ederım herkese
galıba ben ne yapacagımı buldum dedıgım gıbı denız kenarında guzel bı cafe ayarlım.Sonrada garsonları ayarlım guzel bı surprız yapsınlar zaten olayın gıdışatına gore akar zaman![]()
![]()
Teşekkur: 0
tamam arkadasım tesekkur ederım herkese
galıba ben ne yapacagımı buldum dedıgım gıbı denız kenarında guzel bı cafe ayarlım.Sonrada garsonları ayarlım guzel bı surprız yapsınlar zaten olayın gıdışatına gore akar zaman![]()
![]()
fazla yüz verme bilader. unutmuş ayagına yat.
hatta deniz kenarında bulabilirsen üç beş kuruş ver birde kemancı bul hafif hafif çalsın tadında olur
bırakın bunları ya biri ortaya bi şe atıyor olur olmaz hemen balıklama dalıyorsunuz tabi ***finiz gıcır işsizlik ,açlık .yosulluk,kriz sorununuz yok kalkmış dogum günü fikirleri veriyonuz peygemberimizin (s.a.s) dogum gününü kaçınız yad etti sorarım size
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
doğruyu söylemek doğrudur...ama her doğruyu heryerde söylemek yanlıştır...
bende pek kutlamam doğum günü falan...ancak bu tüp söyleleşilerde az evvelki mesajın gibi cevap verildiğinde itici olunuyor...![]()
yeri geldiğinde konuşmak lazım...veya foruma konu aç. doğum günü kutlanırmı diye...isteyen saygı çerçevesinde fikrini yazsın...
selametle...
arkadaşım kadınlar asla özel gunlerı unutmaz oda senden bır suprız beklıo suprız bekledığı gibi bır takı bir çiçek veyada bır yemek suprızı yapacağınızda bilio. bence daha farklı bişi olması gerekır dıe düşünüyorum. dıelımkı yemeğe göturdun guzel bir takı aldın ama onun yanında bir cd içerısınde ona onun ve senın resımlerın olduğu slayt gösterılı ve arka fonda guzel bır aşk şarkısı ve bu şarkının yanı slaytın sonunda ona yazdığın guzel bir söz bence hepsınden daha guzel olur dıe düşünuyorum. sonuç olarak bunu sen kendı emeğinle hazırlayacaksın.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri