REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: adsl için yardım lütfen!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn adsl için yardım lütfen!!!

muhterem kardeşlerim,

modemi yeniden kurdum.bu arada bir karışıklık oldu.(windows vista)
    -hem realtek kablosuz ağ çıkıyor(şu an onunla bağlandım)
    -hemde çevirmeli ve vpn,geniş bant bağlantısı PPPoE ağ paylaşımda çıkıyor?
    PPPoE yi nasıl ağ dan çıkarıp,devre dışı bırakabilirim???
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bağlantıları köprülemişsiniz birini iptal edin
    ağ bağlantılarını açın kullanmadığınıza sağ tıklayıp devre dışı bırakın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl iptal edebilirim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı kemal1923 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nasıl iptal edebilirim?
    msg ilave yaptım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bağlan ,özellikler var.özelliklere girip ne yapmalıyım ki ağ yayını son bulsun.havada şu an her iki yayın ağ da gözüküyor.PPPoP yi özelliklerden nasıl durdurabilirim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemal1923 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bağlan ,özellikler var.özelliklere girip ne yapmalıyım ki ağ yayını son bulsun.havada şu an her iki yayın ağ da gözüküyor.PPPoP yi özelliklerden nasıl durdurabilirim?
    orada iptal için bir seçenek olmalı devre dışı yazar genelde

DISABLE devre dışı bırakır
    Konu OLDSMAN tarafından (10-03-2009 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardımiçin teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

yardımiçin teşekkürler.
    oldumu yapabildin mi ???

:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oldsman kardeşim yardımların için sağ ol.
    1.airties e mesaj çektim yarımsaat oldu haber yok!!
    2.w.vista/denetim masası-ağ ve internet-ağ ve paylaşım merkezi-ağ bağlantılarını yönet
    burada 3 lü ağ kombinasyonu çıkıyor.hangisini seçerseniz hemen üst çubukta kırmızı çapraz işaret ve bu ağ aygıtını devre dışı bırak işareti çıkıyor.sorun tamamdır ancak
    ben ne yaptım:
    -tt net yağmurdan kesilince ağlara girdim hiçbirzaman kesilmeyen bir ağ var baktım güvenliksiz yazıyor sırf hangi şirketi kullanıyor diye 20-30 sn.bu ağa girdim ve avlandım!!
    korkudan ne olur ne olmaz diye PPPoP ağını tamamen sildim.bir daha da tövbe.....
    senin uyarman faydalı oldu,airties ten hala haber yok.hemen aklıma devre dışı bırakamıyorsan sil opsiyonu geldi.tekrar teşekkürler...sağ ol
    not:çevirmeli ağ/dsl bağlantım olmadığından resimde gösterdiğin seçeneği seçme imkanım yoktu.(disable option)
    Konu kemal1923 tarafından (11-03-2009 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

oldsman kardeşim yardımların için sağ ol.
    1.airties e mesaj çektim yarımsaat oldu haber yok!!
    2.w.vista/denetim masası-ağ ve internet-ağ ve paylaşım merkezi-ağ bağlantılarını yönet
    burada 3 lü ağ kombinasyonu çıkıyor.hangisini seçerseniz hemen üst çubukta kırmızı çapraz işaret ve bu ağ aygıtını devre dışı bırak işareti çıkıyor.sorun tamamdır ancak
    ben ne yaptım:
    -tt net yağmurdan kesilince ağlara girdim hiçbirzaman kesilmeyen bir ağ var baktım güvenliksiz yazıyor sırf hangi şirketi kullanıyor diye 20-30 sn.bu ağa girdim ve avlandım!!
    korkudan ne olur ne olmaz diye PPPoP ağını tamamen sildim.bir daha da tövbe.....
    senin uyarman faydalı oldu,airties ten hala haber yok.hemen aklıma devre dışı bırakamıyorsan sil opsiyonu geldi.tekrar teşekkürler...sağ ol
    not:çevirmeli ağ/dsl bağlantım olmadığından resimde gösterdiğin seçeneği seçme imkanım yoktu.(disable option)

Sorun giderilmiş sevindim ancak güvensiz ağlara bağlanmak hiç iyi bir
    fikir değil OLTALAMA yaparak pc girebiliyorlar ve kasıtlı yapılıyor
    DİKKATTT !!!!!!!!!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri