Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Atlantic Bird 2 8* (W) Kanal içerikleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Atlantic Bird 2 8* (W) Kanal içerikleri

Arkadaşlar 8 derece batı uydusu olan Atlantic Bird 2 de şu an Next 2000 Super plus lar ile izlenebilen (emu ile izlenme imkanı olan) kanal var mı?Bir arkadaş tarafından duyduğum kadarıyla (şu anda yumatu lar ile next cihazlarda izlenebiliyormuş) 10-15 belgesel ila 3 adet 24 saat xxx varmış.Forumda bir bilgisi olan arkadaşımız var mı bu uydu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 tane softcam at

izle 12649 27500

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hoca58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2 tane softcam at

izle 12649 27500
    teşekkürler arkadaşım peki başka hangi kanallar var bu uyduda izlenecek belgesel var mı kaç tane var yardım ede bilir misin yani uğraşmaya değer mi dolu bi uydu mu nettten araştırma yaptım ama pek bi bilgi edinemedim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 GÜN ÖNCE BEŞ ON kanal açılmıştı ama bu akşam hepsi gitmiş izlenecek kanal yoktur sadece fox sport ..fox news ..discwrıy kanalı acılmaktadır başkada kanal yoktur emuyla izlenen o***dir

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hangi kanalların olduguna bakmak istiyorsanız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hangi kanalların olduguna bakmak istiyorsanız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler burdan anladığım kadarıyla pek dolu bir uydu olduğu söyleneme uğraşmaya değme sanırım ....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler burdan anladığım kadarıyla pek dolu bir uydu olduğu söyleneme uğraşmaya değme sanırım ....
    Yok uydu iyide emu ile acılabilen bir iki kanal var.

O uyduda " Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. " ve " Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. " adında paketler mevcuttur.

Bana en güzel yanı kabelkiosk ta Lig Tv nin olması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm peki bu uydudaki lig tv emu ile seyredilebiliyormu saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet13 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm peki bu uydudaki lig tv emu ile seyredilebiliyormu saygılar
    hayır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kabekkiusk paketini bugune kadar inpaxda sorunsuz kartla seyrediyordum şuan gitti malesef

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri