REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: turksat çanak ayarı problemı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs turksat çanak ayarı problemı

Arkadaslar herkese gunaydin.
    Bir konuda yardiminizi istiyorum cok acil.

Daha once oturdugum yerden baska bir yere tasindim , anteni kurdum ve uydu aramaya basladim..
    Turksat i buldum sadece 20 kanal var
    Sinyal seviyeleri %97 civarinda.

Kanallar
    TRT 1,2,3,4 TRT INT
    STV
    KANAL 7
    NTV , NTV SPOR, KRAL
    ATV
    FOX
    SHOW BERBAT..

Problem neden olabilir anlayamadim network arama kanalinda sinyal yok bulamiyor. ( 12731 v 3333 ) Antenin hemen yaninda baska bir turksat canagi daha var onunla ayni sekilde yon vs.

Acaba antenin yeri ile ilgili bir problem olabilirmi? Bu arada yurt disinda ciddede yasiyorum.
    Ne yapmam lazim oneriniz ne olur.

Simdiden tesekkur ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım konu başlığını problemıze uygun olarak seçiniz. bu seferlık ben duzellttım tekrarında ceza alırsınıız. forum kurallarını lutfen okuyun.problemınıze gelınce atv avrupa yada kanallturk frekansı uzerınde çanağınızı hassas bır şekilde ayarlamınz gerekır şu an sizin çanağınınızın ınce ayara ıhtıyacı var. yan tarafında bulunan çanakla aynı yone bakıo gibi gelebilir ama bu işte mılımetrenın bıle önemı var çanak ayarını hassas yaptıktan sonra lnb ayarınıda yapmanız gerekecek.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selamlar Ilginize tesekkur ederim. Hatanin tekrar olmamasina azami dikkat edecegim..
    ATV uzerinde ayarladim. Yazdigim kanallarda sinyal ve kalite %90 in uzerinde. Ince ayar nedir nasil yapilir ? Kisaca bilgi verebilirmisiniz?
    Tesekkur ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cyclone Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selamlar Ilginize tesekkur ederim. Hatanin tekrar olmamasina azami dikkat edecegim..
    ATV uzerinde ayarladim. Yazdigim kanallarda sinyal ve kalite %90 in uzerinde. Ince ayar nedir nasil yapilir ? Kisaca bilgi verebilirmisiniz?
    Tesekkur ederim

arkadaşım atv avrupa yada kanalturk uzerınde çanağı ayarlıyacaksın ınce ayar dedğim kalıte değerının en yuksek sevıyede ayarlamak. yanı tam odak noktasını ayarlıyacan eğer yapamazsan bu işlerden anlıyan birisinden yardım al.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostum
    KANALTURK ve BUGUN ( TEst YAYINI ) beraber cikti ve sinyal ve guc seviyesi %97.. Ayrica ATV Avrupanin Dogu yayini yok saniyorum?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 yeni frekansı dene

Alıntı cyclone Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaslar herkese gunaydin.
    Bir konuda yardiminizi istiyorum cok acil.

Daha once oturdugum yerden baska bir yere tasindim , anteni kurdum ve uydu aramaya basladim..
    Turksat i buldum sadece 20 kanal var
    Sinyal seviyeleri %97 civarinda.

Kanallar
    TRT 1,2,3,4 TRT INT
    STV
    KANAL 7
    NTV , NTV SPOR, KRAL
    ATV
    FOX
    SHOW BERBAT..

Problem neden olabilir anlayamadim network arama kanalinda sinyal yok bulamiyor. ( 12731 v 3333 ) Antenin hemen yaninda baska bir turksat canagi daha var onunla ayni sekilde yon vs.

Acaba antenin yeri ile ilgili bir problem olabilirmi? Bu arada yurt disinda ciddede yasiyorum.
    Ne yapmam lazim oneriniz ne olur.

Simdiden tesekkur ederim.
    frenkns sembolü.11962 sembol hızı 03333

3/4 birde buradan aratın bakalım nasıl olacak:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri