Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Memur ve emekliye 300 TL

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Memur ve emekliye 300 TL

Bakan Ekren, piyasayı canlandırmak için yeni önlem paketinde memur ve emekliye bir defaya mahsus ödeme planlarının olduğunu söyledi

Başkan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Nazım Ekren, dün akşam AK Parti MKYK toplantısında ekonomik krize karşı yeni önlem paketi hazırlığı yaptıklarını açıkladı. Gazetelere yansıyan haberlere göre, dolardaki şok artış, ekonomide tehlike çanlarını artırınca AKP, yeni bir paketi gündemine aldı. Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, iç tüketimi artırarak piyasayı canlandırmak üzere memur veya emeklilere 200-300 TL tutarında harcama amaçlı bir defaya mahsus ödeme yapılması yönünde çalışmaları olduğunu aktardı. Ekren, altı sektöre teşvik içeren bir paket üzerinde çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Ekren, tekstil, otomotiv, demir-çelik, denizcilik, müteahhitlik ve turizm sektörlerini içeren özel bir paketle kredi, vergi, istihdam teşviki öneren bir paket hazırladıklarını da belirtirken, Eximbank'ın olanaklarını artıracaklarını vurguladı.

Ekren ‘işsizliği çözmek için kamuda 1 milyon kişinin istihdam edilmesi’ önerisi üzerine kamuda sözleşmeli personel alımının kolaylaştırıldığını ve bu yönde çalışmaların olduğunu söyledi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmaz!!!gemi,villa ve fabrika da dağıtılmalı ki adalet ve kalkınma olsun.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

400-500 lira maaşla geçinen vatandaşlara ilaç gibi gelir...
    gelir gelmesinede seçim ilacına benziyor biraz...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuçta para halka veriliyor.birilerinin cebine gitmemiş oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu millete versen de vermesen de yaranamıyosun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahinnn_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    verince yaranırsın...ama imalı bir şekilde oldu buda...
    yahu siyaset olmasın diye yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum...
    8 yıldır hükümetler.
    8 yıldır dağıtılmayan beyaz eşyalar seçim yaklaşınca dağıtılmaya başlandı...
    yine 8 yıldır dağıtılmayan paralar dağıtılıyor...neden seçim arifesinde...seçime şurada kaç gün kaldı?
    yani insanın aklına ister istemez geliyor...
    evet ben akp li değilim...onun için iki katı geliyor...
    iyi mi oldu...elbette iyi oldu...ama karşılık beklenerek yapılan bir yardım gibi geliyor...hemde soldan soldan geliyor....
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 iş imkanı yaratmak gerek!!!!!

EKONOMİK kriz yüzünden işsiz kalan, çaldığı tüm kapılardan olumsuz yanıt alan İzmirli deri işçisi 45 yaşındaki Ali K., Konak Meydanı’nda çırılçıplak soyunup protesto gösterisi yaptı. Yaklaşık 500 metre koşan çılgın işsiz, polisler tarafından gözaltına alındı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahinnn_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne demek istediğini anlayamadım açarsan biraz sevinirim.sanki bu lafı duyunca karşımda bir an kemal abi yi,tayyip efendi yi, malüm birazda pastacı fransa kraliçesi ni görmüş gibi oldum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Halka verilmiş oluyor ama ne karşılığında veya bundan gerçekte ne amaçlanıyor.Eniştem beni niye öptü!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatandaş gırtlagınakadar borçlu ne rahatlaması olsunki azdaolsa bu para rahatlatmazda hafif tebesüm olurya
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri