REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: KKE yüklenmiyor acele yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart KKE yüklenmiyor acele yardım

merhaba benim önemli bir sorunum var kke yüklenmiyor.evet vista kullanıyorum ama format atmadan önce rahatlıkla kullanıyordum .forumda bu konu hakkında bilgi bulamadım .şöyle bir hata veriyor.yardımcı olursanız sevinirim.tşk.[B]" Run-Time error "5";ınvalid procedure call or argument"[/B]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım format atmadan öncedemı vısta kullanıyordun. şimdi arkadaşım aygıt yönetıcısınden com ayarlarını bır kontrol edın. ağlantı noktası ayarlarında hız değerı ne ona bır bak standartı 9600 dur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Windows Vista Service Pack 1 varmı pc'inde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet daha öncede vista idi ve servis Pack 1 yüklü durumda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mcengel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba benim önemli bir sorunum var kke yüklenmiyor.evet vista kullanıyorum ama format atmadan önce rahatlıkla kullanıyordum .forumda bu konu hakkında bilgi bulamadım .şöyle bir hata veriyor.yardımcı olursanız sevinirim.tşk.[B]" Run-Time error "5";ınvalid procedure call or argument"[/B]
    hala aynı herşeyi deniyorum ama olmadı yardımlarınız için tşk.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri