REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: baff 6000 gold twın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart baff 6000 gold twın

arkadaşlar bu cihazda bütün kanallar açılıyo.fakat cihazın fişini çekip taktıktan sonra ne kadar hotbirtteki şifreli kanallar varsa hiç birini açmıyo.cihazın arkadaki açıp kapatma anahtarını açıp kapatırsak kendiliginden açılıyo bazende kumandadan kapatıp açarsak birazda beklersek açılıyo varmı bi bilgisi olan arkadaş hadi yavaşlıgından vazgeçtim ama bari kanalları açsın diyorum . şimdiden teşekkürler.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar benim baff 6000 gold cihazımda 11617 v 27500 frekansında sinyal seviyesi %60, diğer frekansların bazılarında 38-40-48 arasında değişiyor. acaba hangi kanal üzerinde ayarlama yapmalıyız paylaşım alabilmemiz için (konum:Şırnak) daha önce paylaşım vardı bir kaç gündür yok acaba sinyaldenmi dir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım cihazını 53 derecede 10974/32223/V(dik£y) bu frekansa ayarla frekansın desibel'i 5'in üzerinde olsun eurobird'teki kanallar hariç tüm kanallar sorunsuz açık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım cihazını 53 derecede 10974/32223/V(dik£y) bu frekansa ayarla frekansın desibel'i 5'in üzerinde olsun eurobird'teki kanallar hariç tüm kanallar sorunsuz açık.
    Paylaşımlarınız için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar baff6000Gold cihazı için 21.6e uydusu yazılım varmı, şu an paylaşım alamıyoruz varsa paylaşmanızı rica ediyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Benim kullandığım cihaz:Baff6000Gold Cihaz Bilgileri Şöyle
    Model:3329
    SW:1.2.63 emu
    hw:1.0.00
    Loader:m3329c 1.0.2
    L update:dec 26 2008

Şimdi sizden ricam, ben daha önce paylaşım alıyordum şuan alamıyorum. 21.6e uydusundan payaşım alabilmem için hangi yazılımı atıp, hangi frekans üzerinden en %kaç sinyal alıp hangi ayarları yapmam lazım bana net bilgi verecek olan arkadaş olursa sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mekan73 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Şimdi sizden ricam, ben daha önce paylaşım alıyordum şuan alamıyorum. 21.6e uydusundan payaşım alabilmem için hangi yazılımı atıp, hangi frekans üzerinden en %kaç sinyal alıp hangi ayarları yapmam lazım bana net bilgi verecek olan arkadaş olursa sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.
    e

aşağıdakı linkte gereklı yazılım ve açıklamalar mevcut.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mekan73 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Arkadaşım 21,6 yazılımı volkanın verdiği linkte mevcut, yalnız sorunsuz paylaşım almak isterseniz 53 dereceye geçmenizi tavsiye ederim. 53 de 11044v44950 frekansını ayarlayınız sinyal kalitesi 50 nin üzerinde olmalı.

DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakangulay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu cihazda bütün kanallar açılıyo.fakat cihazın fişini çekip taktıktan sonra ne kadar hotbirtteki şifreli kanallar varsa hiç birini açmıyo.cihazın arkadaki açıp kapatma anahtarını açıp kapatırsak kendiliginden açılıyo bazende kumandadan kapatıp açarsak birazda beklersek açılıyo varmı bi bilgisi olan arkadaş hadi yavaşlıgından vazgeçtim ama bari kanalları açsın diyorum . şimdiden teşekkürler.:49:

Bu proplem değil Serverdaki şifrelerin güncellenmesi için cihazı arka anahtardan günde 1 kere açıp kapatmanız yeterli :45:
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım 21,6 yazılımı volkanın verdiği linkte mevcut, yalnız sorunsuz paylaşım almak isterseniz 53 dereceye geçmenizi tavsiye ederim. 53 de 11044v44950 frekansını ayarlayınız sinyal kalitesi 50 nin üzerinde olmalı.

Arkadaşlar ben 53e yazılımını yüklemek isterken soketi ters çevirmek için çıkarttım fakat sokete bağlı sarı kablo alttaki yerinden koptu ve yerini bulamadım tekrar nereye lehim edecem bilen varsa resimle gösterebilirlermi acaba, burda servisi yok.Teşekkürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri