Bu kadar site adresi verilmiş.para kazanılıyor. diye.Hiç para alan varmı.Örnek dekont yayınlayabilirmisiniz.
Bu kadar site adresi verilmiş.para kazanılıyor. diye.Hiç para alan varmı.Örnek dekont yayınlayabilirmisiniz.
bu devirde kim kime çalışmadan para veriyor canlı şahidini gösterin palavra bunlar boş iş bunlar kardeşim ya
Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
bekle kardeşim yakın da gösterecem sana alanları
adminlerde öyle diyordu ama üye olduktan sonra kendi linklerini vermeye başladılar demekki kazanıyorlarki veriyorlar
ayrıca yakında kazananların adları ve eposta adrslerini verecem
Konu umuter tarafından (12-09-2009 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: ARD ARDA MSJ YAZMAYIN
Arkadaşlar seaech-earn deneyebilirsiniz uzun vadede rıklamalardan anketlerden
puan kazanıp puanlarınızı paraya çevirip banka hesabınıza isteyebilirsiniz.Ayrıca arkadaşlarınızıda referansınızla üye edip onların üzerinden de kazanabilirsiniz.Üyeliğiniz ile birlikte 5 USD hesabınıza yatıyor.Verdiğim linkten üye olabilirsiniz.Ne kadar çok üyeniz olursa o kadar çok kazanabilirsiniz deneyin:45:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden ulaşabilirsin.
linkçi kardeşşşş hu hu 3 ay oldu hala dekontlar yok mu meydandaDD
Arkadaşlar allahaşkına etrafınızda bu tarz insanlar var ise lütfen uyarın bu son yıllarda bu saçma sapan konular türedi. zaten insanlarımız cahil. ne söylense kanıyorlar. hadi herkes kendi ektiğini biçer diycem ama gereksiz kuru gürültü oluyorlar.
mevzuya bak ya daha dekontunu görmeden daha elinde kesin delirleri yok iken çocuk gibi kanmış hatta ben bunlara beyni yıkanmış bir avuç insan diyorum. sonra insanları bu şekilde kandırmaya çalışıyorlar.
bu saçmalıklara lütfen izin vermeyin. neymiş efendim oturduğun yerden para kazanıyormuşsun yok yavvvvvvvv. nasıl oluyormuş öleDD sizi gidi bir avuç komik sürüsü sizi akşam üzeri hiçde güleceğim yoktu.
bu tarz insanlara dikkat edin. ısrarcı davranıp ve sürekli birşeyler satıp bu satışardan yada bu tarz saçmalık sitelerinden ciddi paralar döndüğünü falan bahsederler se ''...dünyanın en çok kazandıran sitesi..'' gibi sakın inanmayın.
oldu da sorgular ve ya hoşuna gitmeyen mantıklı sorular sorarsanız da yukarıdaki arkdaş gibi sinirlenip garip ve komik tepkiler verebilirler.
çok normal karşılık vermeyin. bu arkadaşların garip garip toplantılardan falan beyni yıkanıp toplum içine sarıldıklarını asla unutmayınız...
ne üç ayı yahuuuu 5 ay olmuşşşşş:
Arkadaşım millete bu konuyu doğru dürüst açıkla.Aynı siteye bende üyeyim ve bende kazandım ama nakit ödeme yapmıyor bunu açık açık söylesene milleti kandırma.Haklarını yememek lazım sağlam site çalışma sistemleri ise puan karşılığında size bir alışveriş sitesinde para yatırıyorlar ve siz onunla alışveriş yapıyorsunuz.Sağlam site olduğunu güvenerek söylüyorum çünkü bende ordan 2 adet çeyrek altın aldım.Selametle.
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
arkadaşım açıklamaları ilk sayfada yaptım kimsenin hakkını yemiyoruz ayrıca
ARKADAŞLAR ÜÇ AYDIR HAYATIMDA HİÇ AİLEME KARŞI BU KADAR BAŞIM DİK OLMAMIŞTI.ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN İLK AYIMDA 1.115 TL İKİNCİ AYIMDA 1.284 TL KAZANDIM.VE HESABINIZA LİMİT OLMADAN Bİ1 TL DAHİİ OLSA DAHİİ HESABINIZA YATIYOR.20 YAŞINDAYIM HİÇ BU KADAR EMİN OLMADIM KENDİMDEN TEK YAPMANIZ GEREKEN ,SADECE AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIP KONFERANSI DİNLEMEK.İNANIN HAYATIM KURTULDU .EYLÜL AYINDAN BERİ YALANCI ANKET SİTELERİNDE HARCADIM KENDİMİ HİÇ PARA ÖDEMEDİLER.AMA BURDAN ÇOK MEMNUNUM .VE HAYATIM KURTULDU. .ÜRÜN SATMIYORUM.KİMSEYLE MUHATTAP OLMUYORUM.TEK YAPTIĞIM LİNKİMİ DAĞITMAK SİZDE YAPABİLİRM DİYORSANIZ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. BU LİNKE TIKLAMANIZ YETER...GERÇEKTEN KAZANMAK İSTİYORSANIZ SADECE BUNU YAPIN.BENİM GİBİ ÇARESİZ OLANLAR VARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ALLAHA ŞÜKÜR HAYATIM KURTULDU.EVİMDE BİR SAAT LİNK ATIP PARAMI KAZANIYORUM Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
"www.parttime-is-imkani.com/kariyer-ekpara
MERHABA ARKADAŞLAR Size Türkiye nin en çok kazandıran internet kazanç sistemini teklif etmek istiyorum. Tek yapmanız gereken internette link dağıtmak. Lütfen aşağıdaki adımları uygulayarak ücretsiz eğitim odamıza gelin. İşimizi öğrenin kafanıza yatmazsa gidersiniz
1-Aşağıdaki linke tıkla
2-Çıkan formu doldur.
3-Açılan videoyu sonuna kadar izle
4-Video bitince açılan sayfaya adını yazarak ok de ve odaya gel
İşte link: ---------- http://www.parttime-is-imkani.com/kariyer-ekpara"
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri