linkçi kardeşşşş hu hu 3 ay oldu hala dekontlar yok mu meydanda DD

Arkadaşlar allahaşkına etrafınızda bu tarz insanlar var ise lütfen uyarın bu son yıllarda bu saçma sapan konular türedi. zaten insanlarımız cahil. ne söylense kanıyorlar. hadi herkes kendi ektiğini biçer diycem ama gereksiz kuru gürültü oluyorlar.

mevzuya bak ya daha dekontunu görmeden daha elinde kesin delirleri yok iken çocuk gibi kanmış hatta ben bunlara beyni yıkanmış bir avuç insan diyorum. sonra insanları bu şekilde kandırmaya çalışıyorlar.

bu saçmalıklara lütfen izin vermeyin. neymiş efendim oturduğun yerden para kazanıyormuşsun yok yavvvvvvvv. nasıl oluyormuş öle DD sizi gidi bir avuç komik sürüsü sizi akşam üzeri hiçde güleceğim yoktu.

bu tarz insanlara dikkat edin. ısrarcı davranıp ve sürekli birşeyler satıp bu satışardan yada bu tarz saçmalık sitelerinden ciddi paralar döndüğünü falan bahsederler se ''...dünyanın en çok kazandıran sitesi..'' gibi sakın inanmayın.

oldu da sorgular ve ya hoşuna gitmeyen mantıklı sorular sorarsanız da yukarıdaki arkdaş gibi sinirlenip garip ve komik tepkiler verebilirler.

çok normal karşılık vermeyin. bu arkadaşların garip garip toplantılardan falan beyni yıkanıp toplum içine sarıldıklarını asla unutmayınız...