Bu kadar site adresi verilmiþ.para kazanýlýyor. diye.Hiç para alan varmý.Örnek dekont yayýnlayabilirmisiniz.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Bu kadar site adresi verilmiþ.para kazanýlýyor. diye.Hiç para alan varmý.Örnek dekont yayýnlayabilirmisiniz.
bu devirde kim kime çalýþmadan para veriyor canlý þahidini gösterin palavra bunlar boþ iþ bunlar kardeþim ya
Boþ zaman yoktur boþa geçen zaman vardýr.
bekle kardeþim yakýn da gösterecem sana alanlarý
adminlerde öyle diyordu ama üye olduktan sonra kendi linklerini vermeye baþladýlar demekki kazanýyorlarki veriyorlar
ayrýca yakýnda kazananlarýn adlarý ve eposta adrslerini verecem
Konu umuter tarafýndan (12-09-2009 Saat 17:43 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ARD ARDA MSJ YAZMAYIN
Arkadaþlar seaech-earn deneyebilirsiniz uzun vadede rýklamalardan anketlerden
puan kazanýp puanlarýnýzý paraya çevirip banka hesabýnýza isteyebilirsiniz.Ayrýca arkadaþlarýnýzýda referansýnýzla üye edip onlarýn üzerinden de kazanabilirsiniz.Üyeliðiniz ile birlikte 5 USD hesabýnýza yatýyor.Verdiðim linkten üye olabilirsiniz.Ne kadar çok üyeniz olursa o kadar çok kazanabilirsiniz deneyin:45:
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adresinden ulaþabilirsin.
linkçi kardeþþþþ hu hu 3 ay oldu hala dekontlar yok mu meydandaDD
Arkadaþlar allahaþkýna etrafýnýzda bu tarz insanlar var ise lütfen uyarýn bu son yýllarda bu saçma sapan konular türedi. zaten insanlarýmýz cahil. ne söylense kanýyorlar. hadi herkes kendi ektiðini biçer diycem ama gereksiz kuru gürültü oluyorlar.
mevzuya bak ya daha dekontunu görmeden daha elinde kesin delirleri yok iken çocuk gibi kanmýþ hatta ben bunlara beyni yýkanmýþ bir avuç insan diyorum. sonra insanlarý bu þekilde kandýrmaya çalýþýyorlar.
bu saçmalýklara lütfen izin vermeyin. neymiþ efendim oturduðun yerden para kazanýyormuþsun yok yavvvvvvvv. nasýl oluyormuþ öleDD sizi gidi bir avuç komik sürüsü sizi akþam üzeri hiçde güleceðim yoktu.
bu tarz insanlara dikkat edin. ýsrarcý davranýp ve sürekli birþeyler satýp bu satýþardan yada bu tarz saçmalýk sitelerinden ciddi paralar döndüðünü falan bahsederler se ''...dünyanýn en çok kazandýran sitesi..'' gibi sakýn inanmayýn.
oldu da sorgular ve ya hoþuna gitmeyen mantýklý sorular sorarsanýz da yukarýdaki arkdaþ gibi sinirlenip garip ve komik tepkiler verebilirler.
çok normal karþýlýk vermeyin. bu arkadaþlarýn garip garip toplantýlardan falan beyni yýkanýp toplum içine sarýldýklarýný asla unutmayýnýz...
ne üç ayý yahuuuu 5 ay olmuþþþþþ:
Arkadaþým millete bu konuyu doðru dürüst açýkla.Ayný siteye bende üyeyim ve bende kazandým ama nakit ödeme yapmýyor bunu açýk açýk söylesene milleti kandýrma.Haklarýný yememek lazým saðlam site çalýþma sistemleri ise puan karþýlýðýnda size bir alýþveriþ sitesinde para yatýrýyorlar ve siz onunla alýþveriþ yapýyorsunuz.Saðlam site olduðunu güvenerek söylüyorum çünkü bende ordan 2 adet çeyrek altýn aldým.Selametle.
YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL
arkadaþým açýklamalarý ilk sayfada yaptým kimsenin hakkýný yemiyoruz ayrýca
ARKADAÞLAR ÜÇ AYDIR HAYATIMDA HÝÇ AÝLEME KARÞI BU KADAR BAÞIM DÝK OLMAMIÞTI.ALLAHA ÞÜKÜRLER OLSUN ÝLK AYIMDA 1.115 TL ÝKÝNCÝ AYIMDA 1.284 TL KAZANDIM.VE HESABINIZA LÝMÝT OLMADAN BÝ1 TL DAHÝÝ OLSA DAHÝÝ HESABINIZA YATIYOR.20 YAÞINDAYIM HÝÇ BU KADAR EMÝN OLMADIM KENDÝMDEN TEK YAPMANIZ GEREKEN ,SADECE AÞAÐIDAKÝ LÝNKE TIKLAYIP KONFERANSI DÝNLEMEK.ÝNANIN HAYATIM KURTULDU .EYLÜL AYINDAN BERÝ YALANCI ANKET SÝTELERÝNDE HARCADIM KENDÝMÝ HÝÇ PARA ÖDEMEDÝLER.AMA BURDAN ÇOK MEMNUNUM .VE HAYATIM KURTULDU. .ÜRÜN SATMIYORUM.KÝMSEYLE MUHATTAP OLMUYORUM.TEK YAPTIÐIM LÝNKÝMÝ DAÐITMAK SÝZDE YAPABÝLÝRM DÝYORSANIZ Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. BU LÝNKE TIKLAMANIZ YETER...GERÇEKTEN KAZANMAK ÝSTÝYORSANIZ SADECE BUNU YAPIN.BENÝM GÝBÝ ÇARESÝZ OLANLAR VARDIR DÝYE DÜÞÜNÜYORUM.ALLAHA ÞÜKÜR HAYATIM KURTULDU.EVÝMDE BÝR SAAT LÝNK ATIP PARAMI KAZANIYORUM Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
"www.parttime-is-imkani.com/kariyer-ekpara
MERHABA ARKADAÞLAR Size Türkiye nin en çok kazandýran internet kazanç sistemini teklif etmek istiyorum. Tek yapmanýz gereken internette link daðýtmak. Lütfen aþaðýdaki adýmlarý uygulayarak ücretsiz eðitim odamýza gelin. Ýþimizi öðrenin kafanýza yatmazsa gidersiniz
1-Aþaðýdaki linke týkla
2-Çýkan formu doldur.
3-Açýlan videoyu sonuna kadar izle
4-Video bitince açýlan sayfaya adýný yazarak ok de ve odaya gel
Ýþte link: ---------- http://www.parttime-is-imkani.com/kariyer-ekpara"
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri