arkadaşım en yakın zamanda resmini çekip koymaya çalışacağım ürünün satmayı düşünmüyordum fakat onun yerine recevır kullanıyorum ve paraya ihtiyacım var acil o yüzden satıyorum arkadaşım yoksa cihazdan yana bi sıkıntım yok
Teşekkur: 0
arkadaşım en yakın zamanda resmini çekip koymaya çalışacağım ürünün satmayı düşünmüyordum fakat onun yerine recevır kullanıyorum ve paraya ihtiyacım var acil o yüzden satıyorum arkadaşım yoksa cihazdan yana bi sıkıntım yok
ben işe gidiyorum daha sonra devam ederiz arkadaşlar
arkadaşın istediği fiyat makul ,açık arttırma sitelerde daha fazlaya gider benden söylemesi
toprak bende olmasydı hemen alırdım bu fiata senden ne yazıkki var
Hocam inan bende senin gibi işin uzmanı cihazın kıymetini bilen birine vermek isterdim cihazı çünkü cihazımı seviyorum hem çok güzel ve de fiyat olarak ta çok makul elim darda olmasa asla satmayı düşünmüyordum ama dediğim gibi paraya ihtiyacım var
arkadaşlar ben şu an il dışına gidiyorum pazartesi döneceğim pazarrtesi dönünce gelen tekliflere göre satışımı yapacağım sağlıcakla kalın ...
Tüh ya dün bilgisayara dvd sürücü lazımdı 53 tl verdim dvd sürücüye bozulacağı tuttu eğer dvd sürücüm bozulmasaydı senin tv kartını alırdım çünkü bana da çok lazım tv kartı
arkadaşım satmadıysan para buldum 40 tl veriyim sana kargoda benden olsun
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri