arkadaşlar şifre çözen lnb varmı bi arkadaştan duydum arabsattaki şifreli yayınları izliyormuş vatandaş...:49:
arkadaşlar şifre çözen lnb varmı bi arkadaştan duydum arabsattaki şifreli yayınları izliyormuş vatandaş...:49:
arkadaşım nasıl bir mantık o ya. lnb de öle bir sistem mevcut değil.
ancak şöle bişr şey olabilir bir kanal paketı vardır bu kanal paketı özel bir sınyal frekansı kullanır ve bu sınyal için özel bir lnb kullanılır. ama bu değimde şifre çözme anlamına gelmez.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
arkadaşım siz yanlış anlamışsınızdır lnb şifre çözmez cihaz çözer
telefon ettim sordum yine aynı şeyi söylediler merak ettim yarın özellikle gidip bakacağım....
Tahmin ediyorum arkadaşa xbox aparatından filan bahsettiler lnb diye.
dediğin olabilir. ya bide bu satıcılar muşterilere bu şekilde yanlış bılgıler verıolar bazıları kandırıolar sonra kullanıcıda bız kandırıldık satıcıda fırma bızı kandırdı dıe muşteriye atıp tutuolar. ne denılırkı böle satıcı fırmalar ın başına ne gelırse mustahaktır. bunların yuzunden bu piyasanında adı karalanıyor.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
lnb çanakla sadece uydudaki kanalları reciverle beraber bulmak için kullanılır ilk defa duyuyorum böyle bir konuyu
vay be daha neler görücez![]()
arkadaşlar gidip baktım vatandaşa arabsattan maçları izlersin çanak takalım demişler oda taktırmış cihazdan baktım sadece fta yayınlar var arabsatın sadece fta yayınlar diye taramışlar cihazdan akşam beklemiş maç yayını çıkacak diye.. çanak+lnb+kablo+işçilik 150 tl almışlar..bu montajı yapanda bandırmada goldmaster bayilerinden biriymiş..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri