Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: þifre çözen lnb var mý??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart þifre çözen lnb var mý??

arkadaþlar þifre çözen lnb varmý bi arkadaþtan duydum arabsattaki þifreli yayýnlarý izliyormuþ vatandaþ...:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým nasýl bir mantýk o ya. lnb de öle bir sistem mevcut deðil.

ancak þöle biþr þey olabilir bir kanal paketý vardýr bu kanal paketý özel bir sýnyal frekansý kullanýr ve bu sýnyal için özel bir lnb kullanýlýr. ama bu deðimde þifre çözme anlamýna gelmez.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým siz yanlýþ anlamýþsýnýzdýr lnb þifre çözmez cihaz çözer

Kullanýcý Bilgi Menüsü

telefon ettim sordum yine ayný þeyi söylediler merak ettim yarýn özellikle gidip bakacaðým....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zafer1968 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar þifre çözen lnb varmý bi arkadaþtan duydum arabsattaki þifreli yayýnlarý izliyormuþ vatandaþ...:49:
    Alýntý zafer1968 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    telefon ettim sordum yine ayný þeyi söylediler merak ettim yarýn özellikle gidip bakacaðým....
    Ýlk dafa duyuyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tahmin ediyorum arkadaþa xbox aparatýndan filan bahsettiler lnb diye.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dediðin olabilir. ya bide bu satýcýlar muþterilere bu þekilde yanlýþ býlgýler verýolar bazýlarý kandýrýolar sonra kullanýcýda býz kandýrýldýk satýcýda fýrma býzý kandýrdý dýe muþteriye atýp tutuolar. ne denýlýrký böle satýcý fýrmalar ýn baþýna ne gelýrse mustahaktýr. bunlarýn yuzunden bu piyasanýnda adý karalanýyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

lnb çanakla sadece uydudaki kanallarý reciverle beraber bulmak için kullanýlýr ilk defa duyuyorum böyle bir konuyu

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vay be daha neler görücez

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar gidip baktým vatandaþa arabsattan maçlarý izlersin çanak takalým demiþler oda taktýrmýþ cihazdan baktým sadece fta yayýnlar var arabsatýn sadece fta yayýnlar diye taramýþlar cihazdan akþam beklemiþ maç yayýný çýkacak diye.. çanak+lnb+kablo+iþçilik 150 tl almýþlar..bu montajý yapanda bandýrmada goldmaster bayilerinden biriymiþ..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri