Bende nod32 4.0 kullanýyorum,ancak Kaspersky tadý baþka herþeye burnunu sokmaz ve gözünden kolay kolay birþey kaçmaz.ancak karalisteden býktýk onun için nod 32 kullanýyorum. sevgi ve saygýlarýmla.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Panda
Symantec (Norton)
NOD32v2
Kaspersky
Avast
AVG
Diger Programlar
Bende nod32 4.0 kullanýyorum,ancak Kaspersky tadý baþka herþeye burnunu sokmaz ve gözünden kolay kolay birþey kaçmaz.ancak karalisteden býktýk onun için nod 32 kullanýyorum. sevgi ve saygýlarýmla.
kesinlikle ve kesinlikle esetnod32.süperrr...
avast kullanýyodum güzel ama az da olsa kasýyo nod32 ye geçtim onuda bi deneyelim
deðerli arkadaþlar karsbeský avast avýra bunlarý kullandým ve yaptýðým testler sonucunda nod32nin daha iyi performans verdiði pcyi yormadýðý virus bulmada ve daha once sezgisel algýlamasýyla kalýtesýný ortaya koyduðunu gördüm ve nod32 kullanýyorum![]()
Nod32 kullanýyorum
valla hiç bir vürüs programý kullanmýyorum yüklemiyorum cünki ps kasmaya gerek yok
bence kullanmalýsýnýz bende avg freee denedim bütün virüsleri almýþ pcye haberim yok pc kasmaya baþladý baktým avg biþey bulmuyo nod 32 ile bi tarama yaptým 50 tane virüs buldu þuan pc rahatladý onun için nod32 öneririm pc kasmýyo
Ben öceden kaspersky kullanýyordum pcyi çok kasýyor
Þuan nod32 kullanýyorum ve herkesede tavsiye ederim
avast kullanýyorum 3 senedir.memnunum
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 3 Kullanýcý var. (0 Uye ve 3 Misafir)
Yer imleri