Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Hangi Antivirüs programýný kullanýyosunuz..

Katýlýmcý sayýsý
424. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Panda

9 2.12%
  • Symantec (Norton)

21 4.95%
  • NOD32v2

194 45.75%
  • Kaspersky

108 25.47%
  • Avast

52 12.26%
  • AVG

20 4.72%
  • Diger Programlar

20 4.72%
Sayfa 4/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
80 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Hangi Antivirüs Programlarý Daha Ýyi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaklaþýk 10 senedir aktif olarak bilgisayar ve internet iþindeyim. listedeki hepsini denedim. en son çýkan versiyonlarýnýda denedim. þuan nod32 kullanýyorum ama bence bu zamana kadar kullandýðým en iyi A.V. bence kaspersky. düþün özellikteki pcleri biraz kasar. ama ben 2gb rem ve 3ghz bir sistemde en ufak kasma hissetmiyordum. þuan nod32 nin güzel bir versiyonunu kullanýyorum. oda fena deðil. kasýtlý olarak virus bulaþacak iþlemler yapýyorum hemen yakalýyor.

avg antivirüsün ücretsiz olaný ilk bakýþta iyi görünsede bence pek iyi deðil.

bitdeffender ise bazý þirketlerde kullanýldýðýný gördüm. ama çok fazla ayrýntýsýný bilmiyorum. gecen sene bir çok teknoloji haberleri yayýnlayan site tarafýndnada 1. secilmiþti.

norton benim ilk kullandýðým antivirüs. ama pek ýsýnamadým. sistemi çok etkilediðini düþünüyorum. yani 4gb rem ve c2duo sistemde bile olsa bence kullanmak saçma olr (diðerleri varken)

f-secure de symbian telefonlarda güzel bir antivürus. ama pcde yetersiz gibi geldi bana..

1 kaspersky
    2 nod32
    3 bitdefender.

sýralama böle yaptým ama bu üçü bence en iyisi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

avira antivir'in üstüne tanýmam.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kasper yada baþka av kurulu makineyi bir GDATA internet securitiyle taratýn bakalým neler neler bulacak sizde þaþýracaksýnýz:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kasper yada baþka av kurulu makineyi bir GDATA internet securitiyle taratýn bakalým neler neler bulacak sizde þaþýracaksýnýz:45:
    akþama kurup deniycem bakalým g data yý nasýlmýþ görelim
    umarým hem iyidir hemde pc yi kasmaz

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende avast kulanýyorum cok memnunum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    akþama kurup deniycem bakalým g data yý nasýlmýþ görelim
    umarým hem iyidir hemde pc yi kasmaz
    nasýl hemen kurup taratýyorsunuz? para ile mi aldýnýz yoksa internette varmý bu program? full olarak yani? (ben nod32 yi internetten aldým ama 1 ay sonra register numarasý istedi ve devre dýþý kaldý) varsa adresini banada iletirseniz bende yükleyeyim... tþk...
    selametlee...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    nasýl hemen kurup taratýyorsunuz? para ile mi aldýnýz yoksa internette varmý bu program? full olarak yani? (ben nod32 yi internetten aldým ama 1 ay sonra register numarasý istedi ve devre dýþý kaldý) varsa adresini banada iletirseniz bende yükleyeyim... tþk...
    selametlee...
    internetten buldum 30 günlðk deneme sürümü..deniycem akþama bi aksilik olmazsa

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Eset Nod32:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hack iþi yapacak isen karpesky kur normal bilgisayar kullanýcýsý isen avast kur 1gram dahi kasmiyor garanti verebilirim hemde türkçe bide bedava olmasý iyi oldu hangi antivirüs programý bu kadar kaliteli ve ücretsiz söyleyin bakalým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nod32 baya bi fark açtý digerlerini en az kullanýlan panda oldu bakalým anket sonu ne olcak durum

Sayfa 4/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 3 Kullanýcý var. (0 Uye ve 3 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri