REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: server sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart server sorunu

yumatu IQ aldım bugün arkadaşlar serverda çalışma oldugu söylendi hiç bir kanal açık degildi.acaba sorun düzeldimi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede bugun acmadı bıde bılgısı olan arkadaşlar lutfen bızı aydınlatsın tam olarak 53 derecede hangı kanallar paylaşımda açık şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

16-03-2009 yeni yazılımı 53 derece için 2. boarda aşağıdaki yazılımı yükleyiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    16-03-2009 yeni yazılımı 53 derece için 2. boarda aşağıdaki yazılımı yükleyiniz.

hocam aldıgım yerde yazılım ve diger işlemleri yapıldı ancak orda açmadı.aldıgım satıcı serverda bir problem oldugunu ve düzelecegini söyledi.makineyi daha ayarlamadım acaba 53 derecede sorun varmı.yarın kurulumu yapacamda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı og1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam aldıgım yerde yazılım ve diger işlemleri yapıldı ancak orda açmadı.aldıgım satıcı serverda bir problem oldugunu ve düzelecegini söyledi.makineyi daha ayarlamadım acaba 53 derecede sorun varmı.yarın kurulumu yapacamda.
    Bugün 1. mesaja yeni yazılım ekledim .yeni yazlım ile 53 den kanallar ok :45:
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

az önce yükledim verdiginiz yazılımı.sorunsuz çalışmakta.çok teşekkürler.emeginize sağlık...:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri