Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: hangi lnb daha iyi? yorumları bekliyorum hep beraber seçelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha hangi lnb daha iyi? yorumları bekliyorum hep beraber seçelim

lnb çeşit çeşit ama netice itibariyle marka itibariyle en iyisi hangisi birde şunu merak ediyorum invacomun lnbleri neden çok pahalı :49::45: herkeze saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı winner Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lnb çeşit çeşit ama netice itibariyle marka itibariyle en iyisi hangisi birde şunu merak ediyorum invacomun lnbleri neden çok pahalı :49::45: herkeze saygılar
    ınvacom lnb ler frekans gurultusu en duşuk lnb dır ayrıca sınyal toplama için özellkle uretılmış bir lnb dir. ama 2 metrelık bir canağın yoksa aldığına değmez en ıyı verımı 2 mt bır canakta alırsın.

diğer lnb lere gelınce bu işte sana MTI önerebilirım diğer markalara gelınce SHARP-ALPS-Smart Tıtanıum gibi lnb lerın frekansa gurultusude duşuktur. normal bir lnb istersen NEXT-BOTECH veya sunny alacaksın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

90 lık türksat çanağına çiftli LNB almak istiyorum.uydu alıcısı ve uydu kartı için. nasıl bir LNB almalıyım. 25 liralık bir lnb (2 yıl garanti) ile 40 liralık next LNB (4 yıl garanti) hangisini seçmeliyim. pahalı olan her zaman iyimi olur.sizin başka bir öneriniz var mı?.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iki lnbyıde geç INVERTO BLACK ULTRA TWIN al bak ***fıne şu an piyasadaki en stabil LNB dir. Yalnız türksatta pek bişi ifade etmez ama ileride bu lnb yi astra yada sinyal düşük uydularda kullanabilirsin fiyatı biraz yuksektır 60 tl ama değer.

o kadar veremem diyorsanız ha next ha diğeri arada fark yok. boşuna 15 tl fazla verirsiniz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence next yada botech al derim devamlı kullandgım marka bi sorun yaşamadım daha volkanın ustanın dedgi daha saglam ama ondan bulamazsan öle bak.. sonuçta uzun süre dayansın isteriz 60 lık ömür boyu izle derim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha yüksek kalitede seyretmek için 150 cm liğe uyan hangi lnbyi kullanmak uygundur tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    daha yüksek kalitede seyretmek için 150 cm liğe uyan hangi lnbyi kullanmak uygundur tşkler
    INVERTO Black Ultra yı tavsiye ediyorum. İkinci olarakta MTI dır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol volkan ustam ilgi alakan için tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tavsiye edebileceğin yer varmı alım için reklam olmazsa volkan ustam?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri