Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Ýki Kat Hýzlý TTNET

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New41 Ýki Kat Hýzlý TTNET

Ýki Kat Hýzlý TTNET !

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    1 Mbps-4 GB paket kullanýcýlarýna þimdi çok özel bir teklifimiz var. Kampanyamýza katýlarak, 12 ay boyunca ayda sadece 28,99 TL ödeyip hýzýnýzý 2'ye katlayabilirsiniz. Ayrýca, TTNET MÜZÝK Gold Üyeliði ve aylýk 300 WiFi dakikasý bizden hediye !

13 Mart 2009 tarihinden itibaren 2 Mbps-4 GB paketine geçiþ yapan 1 Mbps-4 GB paket kullanýcýlarý, 24 aylýk taahhüt vererek 12 ay boyunca ayda sadece 28,99 TL ödeyerek hýzlarýný 2'ye katlayabiliyor. Ayný zamanda, TTNET Müzik Gold Üyesi olarak yerli ve yabancý yüzbinlerce müzik eserini Ýnternet üzerinden sýnýrsýz dinleyebilme, her ay seçtiði 450 eseri bilgisayarýna indirebilme ve 150 adedini müzik CD'si haline getirebilirme hakkýna da sahip oluyor. Dahasý; cafe, havaalaný, alýþveriþ merkezi, otel vb. mekanlarda taþýnabilir bilgisayar veya Wi-Fi uyumlu cep telefonu üzerinden internete baðlanabilmek için daha önce 100 dk olan ücretsiz Wi-Fi kullaným hakký, bu pakete geçerek tam 300 dk'ya çýkýyor !

30 Haziran 2009'a kadar baþvurun, hýzýnýzý TTNET avantajlarýyla 2'ye katlayýn !

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyide kotasýzlara birþey yokmu yetimmiyiz biz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunlar tuttuðunu götürüyor yapacak bir þey yok
    taahhüt bitince kapa deyince hangi kampanya yapacaklar bakalým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yapýcak herhangi bir kampanya kalmadýgý için þimdide hýzý 2mbps'ye çýkardýlar.Sanki gerçek hýzda int. olanaðý saglayabiliyorlarmýþ gibi..1mbps de bile 750-800 ün üstüne çýkmýyordu.þimdi yine insanlarý 2 sene kendilerine mecbur etmeye çalýþýyorlar..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kolega20 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yapýcak herhangi bir kampanya kalmadýgý için þimdide hýzý 2mbps'ye çýkardýlar.Sanki gerçek hýzda int. olanaðý saglayabiliyorlarmýþ gibi..1mbps de bile 750-800 ün üstüne çýkmýyordu.þimdi yine insanlarý 2 sene kendilerine mecbur etmeye çalýþýyorlar..

tüm yazdýklarýna katýlýyom dostum bunlar 24 ay yolacak kaz arýyorlar

gerisi boþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kimse geçmesin hýzmýz bahane yolacaklar þahane okdarr
    Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

her zamanki bahaneler.
    bu ülkede fiyat düþürmek çok zor.
    yine ayný parayý alýr ama yanýnda etxra biþiler vermeye çalýþýrlar..

ben beyenmedim bu iþi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bakýn arkadaslar izmirde telekomu mahkemeye veren bir müþteri sabit hat ücreti yüzünden mahkemeyi kazanmýþ artýk sabit üçret 1.75 kuruþ olmuþ bende habere sevindem telekoma gittim sizin için gecerli deðil dedi niye diye sordum sen telekomu mahkemeye verecen kazanýrsan 1.75 kuruþ olacak sabit hat üçreti dedi bende burasý baska memleketmi diye sordum iþin yokmu git uðras dedi anlayýn bu ülkededi adalet sistemini onun için hersey boþ bunlar yolunacak kaz pesinde kusura bakmayýn konunun yeri buradeðil ama hoþ görünüze sýðýnýrým

saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hep tuzak kardeþim ben birþey anlayamadým bu iþten. önce þu sabýt hat olayýný
    kaldýrsýnlarda görelim mahkemelerin verdiði kararlarý hiçe sayan bir þirkete hiç mi hiç
    güvenim yok ama malesef zorunlu olarakta adsl yi kulanýyorum bunu içinde ayrýca üzgünüm.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri