REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ATV kalnallarındaki donmalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ATV kalnallarındaki donmalar

ATV kanallarında donmalar oluyor ve izlenemiyor, nedendir? Diğer kanallarda böyle bir problem yok. Yeni bir frekansı mevcut mudur?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ATV kanallarında donmalar oluyor ve izlenemiyor, nedendir? Diğer kanallarda böyle bir problem yok. Yeni bir frekansı mevcut mudur?
    çanağa ve lnb,ye ince ayar yapman lazım kolay gelsin-notatvnin başka frekansı yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşında belirttigi gibi antene ve lnb,ye ince ayar yapmanız gerek ATV Türkiyenin ferkansı tek frekanstır 11628 H 6666

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar en hassas kanal ege tv vede skytürk bunları gösterdimi gerisi ok birde atv 11626 h 06666 olarak girin sorun yasamazsınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar benim goldmaster 11400 model cihazda,NTV SPORU Maç yayın akışı içinde eğer maç başlamışsa şifreyi kıramıyor ve maçları seyredemiyorum.*** şifresi girili olduğu halde.Maç başlamadan yakalayabilirsem maçı seyrediyorum sorun yok.Bu neden kaynaklanıyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim..
    Konu ismailgs tarafından (19-03-2009 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

NTV spor *** numaraları şu an bendeki, AO 21 23 E4 35 46 14 8F
    Konu ismailgs tarafından (19-03-2009 Saat 01:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım yukarıda verilen frekansı gir. 11628 frekansının son iki ramamını 30-31 gibi sinyal alıncaya kadar yükselt. Sinyal gelen rakamı kaydet. Veya 28'den aşağıya doğru birer, birer in. Ben sinyal gelmeyen veya donma sorunlarını böyle hallediyorum. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım rcv.kullandığın odada veya yakınlarında telsiz telefon varsa oda etkileye biliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım rcv.kullandığın odada veya yakınlarında telsiz telefon varsa oda etkileye biliyor
    Teşekkürler dostum, senin ki daha mantıklı geldi bana, telsiz telefon var çünki yakınında. Ayrıca tüm açıklamalar için hepinize teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet arkadaşım telsiz telefon etkiliyor.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri