REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ATV kalnallarındaki donmalar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım yukarıda verilen frekansı gir. 11628 frekansının son iki ramamını 30-31 gibi sinyal alıncaya kadar yükselt. Sinyal gelen rakamı kaydet. Veya 28'den aşağıya doğru birer, birer in. Ben sinyal gelmeyen veya donma sorunlarını böyle hallediyorum. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım yukarıda verilen frekansı gir. 11628 frekansının son iki ramamını 30-31 gibi sinyal alıncaya kadar yükselt. Sinyal gelen rakamı kaydet. Veya 28'den aşağıya doğru birer, birer in. Ben sinyal gelmeyen veya donma sorunlarını böyle hallediyorum. Bilgilerinize.
    Saygılar.
    arkadaşım kanalda donma yok.sadece maçlarda sorun yaşıyom.şifreli yayın diye çıkıyor karşıma yukarıdaki ***ler girili olduğu halde.maç başlamadan eğer ntv sporu seyretiyorsam sorun yok maçı sonuna kadar seyrediyom.eğer maç başladıktan sonra kanalı açtığımda açmıyor.normal yayın akışlarında normal seyretiyom sorun yok teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Başka Yazılım Dene Bakalım

Alıntı ismailgs Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım kanalda donma yok.sadece maçlarda sorun yaşıyom.şifreli yayın diye çıkıyor karşıma yukarıdaki ***ler girili olduğu halde.maç başlamadan eğer ntv sporu seyretiyorsam sorun yok maçı sonuna kadar seyrediyom.eğer maç başladıktan sonra kanalı açtığımda açmıyor.normal yayın akışlarında normal seyretiyom sorun yok teşekkürler.
    Arkadaşım şu an kullandığın yazılımdan başka bir yazılımı dene bakalım, düzelecek mi? Aciko 4225-5225 sky yazılımları da uyar alıcına. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri