REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: com2 anakarta nasıl bağlanır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart com2 anakarta nasıl bağlanır

selam millet bende 945GZM-S2 GİGBYTE anakart kullanıyorum ben bunu uyduya yazılım atarken com 1 gitti şimdi yazılım atamıyorum bu ankarttta com 2 bağlantısı varmış galiba acaba bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum ayrıca com 2 bağlanacak kablo bağlantısıın şemsal olarak vsevinirim saygılar ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-performans ve bakım-Yönetimsel Araçlar-Bilgisayar Yönetimi-Aygıt Yöneticisi-Bağlantı Noktaları' ndan hangi Com kullanmak istiyorsak bunu
    seçiyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım anakartlarda com çıkışları 2 yada 1 tane olur. eğer senınkınd bır tane ıse ve arızalndı ıse ya usb com cevırıcı yada com kartları var onlardan alcaksın. ayrıca uydu cıhazına yazılım atmak için rs 232 kablo alman yeterlı her ıkı ucu dişi olacak.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ana kartın üzerindeki com1 in gidikse piyasada satılan.
    2 Port Seri (RS-232) Çıkışı Sağlayan PCI Kart al
    ana kartında da boş slot vardır muhakak işini fazlasıyla görür.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verdiüniz bilgi için sağ ol pcı kartı almak en mantıklısı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri