REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Kablosuz Modem Diyince AIRTIES RT-205 ADSL2+

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Email Icons 068 Kablosuz Modem Diyince AIRTIES RT-205 ADSL2+

Türk Telekom'' a özel tasarlanmış ve test edilmiş.
    Annex A, Dying Gasp, PPPoE, PPPoA ADSL
    1 Port 10/100 Ethernet
    Geliştirilmiş internet güvenliğive firewall teknolojisi
    Statik IP, RIP1, RIP2, DHCP server ve client
    ANT, NAPT, PAP/CHAP, SPI Firewall,
    DMZ, vpn, PASS THROUGH
    DHPC servet, NAT, RIPv1/v2, VPN pass through
    Uygulama seviyesi ağ geçidini içeren router fonksiyonları
    Türkçe web arayüzü, downoad sayacı,
    Düşük voltaj koruması için switch adaptör (100W)
    Isıyı dışarıya dağıtmayı sağlayan, aliminyum taban

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk aldıgımda programı sadece birkez kurdum ve bidaha programı kurma ihtiyacı duymadım çünki;modem sizin baglandıgız masaüstünü ve laptopları otomatik olarak tanıyo ve ve hızlı şekilde internet baglanıyorsuz.Arkadaşlardan bazıları torrentten büyük dosyaları indirirken problem çıkartıyo diye yazmız.Ben yıllardır kullanıyorum biligisayarımın günlerce torrentten download yapıyordu yaklaşık 3 gün hiç bilgisayar ve modemi kapatmıyordum bugüne kadar download hiç bir problem,arkaşın dedigi olsa olsa modemden degil hatlardaki sprundan meydena gelmiştir.bu ürünü rahatlıkla alabilirsiniz VDLS yavaş yavaş yayılıyo bu ürünle müthiş downloadlar yapılabilir gönül rahatlıgı ile alabilir ve kullanabilirsiz.
    ürünü 2006 dan bu yana kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım ısınsa bile canavar gibi çalışmaya devam ediyor. kopma sorunu yaşayan arkadaşların bence kablolarını iyi kontrol etmeleri gerekir.bende sürekli kopma yaşıyordum eve giren bağlantıdqa problem varmış daha sıkı bağladığımda problem ortadan kalktı..1,5 senedir film arşivi yapıyorum bu modemle hiç problem yaşamadım kurulum basit. kesinlikle sizi üzmeyecek bir modem alacaklara hayırlı olsun....
    Yorumlardan bir kaçı bendede aynısı var cok memnunum evin alt üstü farketmiyor super modem tavsiye ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bendede aynısı var,bir kere kuruldu hala devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

airties derim başkada demem sorun yasayan cok az oluyor tavsiye ederim.sırf bunun için yeni adsl hattı kampanyasına katıldım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri