REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sınırlıdan sınırsıza geçiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sınırlıdan sınırsıza geçiş

salı itibariyle tarifemi değiştirip sınırsıza basvurdum ve ordaki görevli 24 saat içinde modemi kapatıp açmanız tarife değişikliği için yeterli dedi bnde kullanmak için emiin olmak istiyorum nası anlarız biraz araştırdm ama somut bişeyler bulamadm bilgisi olan varsa nasıl öğrenebiliriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne kadar saçma bişi söylemişler böyle tarife değişikliğimi olur bence limitini az da olsa bu ay aş gelen fatura bilgilerini kontrol et yada 444 0 375 i arayarak tekrar teyid ettir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sınırsız tarifeye hemen geçiyor aslında yinede emin olmak için ay sonu basvurun bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hemen Geçer sınırsız tarifeye aradaki farkı faturaya yansıtır.Faturada belli olur.İçiniz rahat olsun kardeşim.Aynı şekilde bende geçiş yaptım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekigurbuz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hemen Geçer sınırsız tarifeye aradaki farkı faturaya yansıtır.Faturada belli olur.İçiniz rahat olsun kardeşim.Aynı şekilde bende geçiş yaptım.
    rahatça kullanabilirmiyim malum çok şişkin faturalar ödedim azcıkda hırs oldu bi doğrulama bekliyorum forumlarda bi kaç bisey okudum ama birisi geçer birisi geçbez ay başını bekle felan tam emin olamıyorum ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende geçiş yaptım...sonra senin gibi işkillendim...acab kotayı açmışsam ve sınırsız abonelik aktif olmamışsa faturaya yansırmı diye?
    hasılı 2 gün sonra aradım ttnet i..müşteri hizmetlerine sordum...benden telefon numaramı isteyip baktılar ve "sizin hattınız sınırsız görülüyor. rahatça kullanabilirsiniz" dediler
    sende önce bir ara sor...sanada aynı şeyi söylerlerse mesele yok...
    selametle...
    Not: bu arada eski müşterilerdensen %12 lik bir indirim var...ben başvurdum 45 tl yerine 40 tl ödüyorum...(bu ayki fatura bugün elime ulaştı...40 lira...) herkese duyrulur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende geçiş yaptım...sonra senin gibi işkillendim...acab kotayı açmışsam ve sınırsız abonelik aktif olmamışsa faturaya yansırmı diye?
    hasılı 2 gün sonra aradım ttnet i..müşteri hizmetlerine sordum...benden telefon numaramı isteyip baktılar ve "sizin hattınız sınırsız görülüyor. rahatça kullanabilirsiniz" dediler
    sende önce bir ara sor...sanada aynı şeyi söylerlerse mesele yok...
    selametle...
    Not: bu arada eski müşterilerdensen %12 lik bir indirim var...ben başvurdum 45 tl yerine 40 tl ödüyorum...(bu ayki fatura bugün elime ulaştı...40 lira...) herkese duyrulur...
    saol kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sınırlıdan sınırsıza ayın 28 - 29 u gibi tarihlerde geçmekte fayda var.
    arada bir ücreti kaynatıveriyorlar yoksa. ay başında geçenlere 10 tl gibi bir extra ücret ekliyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sınırlıdan sınırsıza ayın 28 - 29 u gibi tarihlerde geçmekte fayda var.
    arada bir ücreti kaynatıveriyorlar yoksa. ay başında geçenlere 10 tl gibi bir extra ücret ekliyorlar.
    evet bende gecmek için aradığımda ay sonunda aramamı söylediler.bende öyle yaptım.herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sınırlıdan sınırsıza geçiş en düşük hızda aylık indirimli 45 tl
    başka indirimi yok 24 saatte hizmete giriyor

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri