arkadaşlar yanlış bilği almadıysam eger sınırlıdan sınırsıza geçmenin anlamı kalmadı sınırsızda limitinize ne kadar aştıgınız önemli değil ödenen ücret 52 tl deniliyor.geçmekisteyenlerin araştırması iyi olur

Teşekkur: 0
arkadaşlar yanlış bilği almadıysam eger sınırlıdan sınırsıza geçmenin anlamı kalmadı sınırsızda limitinize ne kadar aştıgınız önemli değil ödenen ücret 52 tl deniliyor.geçmekisteyenlerin araştırması iyi olur
Yukarıya yazmıştım...yine söylüyorum. araştırın karlı çıkacaksınız...arkadaşlar yanlış bilği almadıysam eger sınırlıdan sınırsıza geçmenin anlamı kalmadı sınırsızda limitinize ne kadar aştıgınız önemli değil ödenen ücret 52 tl deniliyor.geçmekisteyenlerin araştırması iyi olur
Bana bu sabah mail ile faturam geldi...40 ytl...2 ay evvel sınırsıza geçtim...geçmeden bir kaç ay evvel eski abonelere %12 indirim yapıldığını duymuştum...evin oradaki telekom bayine gidip sordum...doğru dediler, bana bir form verdiler...bilgilerimi girip verdim...o günden sonra %12 indirimli fatura ödemeye başladım...o zamanlar sınırlı idi.29 tl yerine 25,50 tl ödüyordum...sınırsıza geçince 49 yerine 43 küsür tl ödemeye başladım...ötv de inince bu sabahki fatura 40 tl geldi...
Bilginize...
(Yahu inandırmak için faturanın resminimi kopyalamalıyım?)![]()
![]()
selametle...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)