REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: sınırlıdan sınırsıza geçiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yanlış bilği almadıysam eger sınırlıdan sınırsıza geçmenin anlamı kalmadı sınırsızda limitinize ne kadar aştıgınız önemli değil ödenen ücret 52 tl deniliyor.geçmekisteyenlerin araştırması iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafer kaya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sınırlıdan sınırsıza geçiş en düşük hızda aylık indirimli 45 tl
    başka indirimi yok 24 saatte hizmete giriyor
    Alıntı fravun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yanlış bilği almadıysam eger sınırlıdan sınırsıza geçmenin anlamı kalmadı sınırsızda limitinize ne kadar aştıgınız önemli değil ödenen ücret 52 tl deniliyor.geçmekisteyenlerin araştırması iyi olur
    Yukarıya yazmıştım...yine söylüyorum. araştırın karlı çıkacaksınız...
    Bana bu sabah mail ile faturam geldi...40 ytl...2 ay evvel sınırsıza geçtim...geçmeden bir kaç ay evvel eski abonelere %12 indirim yapıldığını duymuştum...evin oradaki telekom bayine gidip sordum...doğru dediler, bana bir form verdiler...bilgilerimi girip verdim...o günden sonra %12 indirimli fatura ödemeye başladım...o zamanlar sınırlı idi.29 tl yerine 25,50 tl ödüyordum...sınırsıza geçince 49 yerine 43 küsür tl ödemeye başladım...ötv de inince bu sabahki fatura 40 tl geldi...
    Bilginize...
    (Yahu inandırmak için faturanın resminimi kopyalamalıyım?)

selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12-02-2007 tarihinde abone olmuşum acaba bende eski abone indiriminden yararlanabilirmiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahinnn_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12-02-2007 tarihinde abone olmuşum acaba bende eski abone indiriminden yararlanabilirmiyim
    ttnet e sormanı tavsiye ederim... olabilir...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar teşekkür ediyorum osman abinin (benden büyük) sölediği doğruymuş geçmis kotasıza aradım teit ettirdm yardımlarınız icin saolun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

osmann hocam şimdi aradım ttnet i böle bişeyden haberleri yokmuş ilerleyen günlerde tekrar ararsanız yardımcı oluruz dediler ne bilim anlamadım bişey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sınırsıza geçmek artık çok hızlşı müracatını yaptığınız bayiye sorun öyle durumlarda ne kadar zaman da geçer diye o kaydı girdikten hemen bi saat içinde geçiyo ben 2 kere sınırlıdan sınırsıza geçtim ve bu şekilde oldu
    ilk geçtiğimde sormuştum müşteri hizmetlerini arayıp ikinci de sorma ihtiyacı bile duymadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende geçen ay sınırlıdan sınırsıza geçtim...müşteri hizmetlerini aradım..modemi kapat 2 saat sonra aç..tamamdır.dedi...olay bu kadar....iki saat sonra işlem tamam.....
    ----------bir yılını doldurmuş eski abonelere indirim var.doğru.....yalnız 2 yıllık taahütname imzalanacak..dediler..
    buayda indirim var diye biliyorum..ötv den dolayı...bu ayın faturasını yatıran arkadaş söyledi(29-3=26 ytl alınmış)
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende sınırsıza gectim müşteri hizmetlerini aradım akşam üzeriydi yarın sabah gecersin dediler kotanın dolmasınada 300 mb kadar vardı modemi kapatık ertesi gün bağlandık o ayın faturası baya yüklü geldi 66 TL ertesi ay sınırsız olarak geldi 49 TL bu ayda 45,25 TL olarak geldi

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri