Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: sýnýrlýdan sýnýrsýza geçiþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart sýnýrlýdan sýnýrsýza geçiþ

salý itibariyle tarifemi deðiþtirip sýnýrsýza basvurdum ve ordaki görevli 24 saat içinde modemi kapatýp açmanýz tarife deðiþikliði için yeterli dedi bnde kullanmak için emiin olmak istiyorum nasý anlarýz biraz araþtýrdm ama somut biþeyler bulamadm bilgisi olan varsa nasýl öðrenebiliriz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne kadar saçma biþi söylemiþler böyle tarife deðiþikliðimi olur bence limitini az da olsa bu ay aþ gelen fatura bilgilerini kontrol et yada 444 0 375 i arayarak tekrar teyid ettir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sýnýrsýz tarifeye hemen geçiyor aslýnda yinede emin olmak için ay sonu basvurun bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hemen Geçer sýnýrsýz tarifeye aradaki farký faturaya yansýtýr.Faturada belli olur.Ýçiniz rahat olsun kardeþim.Ayný þekilde bende geçiþ yaptým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zekigurbuz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hemen Geçer sýnýrsýz tarifeye aradaki farký faturaya yansýtýr.Faturada belli olur.Ýçiniz rahat olsun kardeþim.Ayný þekilde bende geçiþ yaptým.
    rahatça kullanabilirmiyim malum çok þiþkin faturalar ödedim azcýkda hýrs oldu bi doðrulama bekliyorum forumlarda bi kaç bisey okudum ama birisi geçer birisi geçbez ay baþýný bekle felan tam emin olamýyorum ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende geçiþ yaptým...sonra senin gibi iþkillendim...acab kotayý açmýþsam ve sýnýrsýz abonelik aktif olmamýþsa faturaya yansýrmý diye?
    hasýlý 2 gün sonra aradým ttnet i..müþteri hizmetlerine sordum...benden telefon numaramý isteyip baktýlar ve "sizin hattýnýz sýnýrsýz görülüyor. rahatça kullanabilirsiniz" dediler
    sende önce bir ara sor...sanada ayný þeyi söylerlerse mesele yok...
    selametle...
    Not: bu arada eski müþterilerdensen %12 lik bir indirim var...ben baþvurdum 45 tl yerine 40 tl ödüyorum...(bu ayki fatura bugün elime ulaþtý...40 lira...) herkese duyrulur...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bende geçiþ yaptým...sonra senin gibi iþkillendim...acab kotayý açmýþsam ve sýnýrsýz abonelik aktif olmamýþsa faturaya yansýrmý diye?
    hasýlý 2 gün sonra aradým ttnet i..müþteri hizmetlerine sordum...benden telefon numaramý isteyip baktýlar ve "sizin hattýnýz sýnýrsýz görülüyor. rahatça kullanabilirsiniz" dediler
    sende önce bir ara sor...sanada ayný þeyi söylerlerse mesele yok...
    selametle...
    Not: bu arada eski müþterilerdensen %12 lik bir indirim var...ben baþvurdum 45 tl yerine 40 tl ödüyorum...(bu ayki fatura bugün elime ulaþtý...40 lira...) herkese duyrulur...
    saol kardeþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sýnýrlýdan sýnýrsýza ayýn 28 - 29 u gibi tarihlerde geçmekte fayda var.
    arada bir ücreti kaynatýveriyorlar yoksa. ay baþýnda geçenlere 10 tl gibi bir extra ücret ekliyorlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sýnýrlýdan sýnýrsýza ayýn 28 - 29 u gibi tarihlerde geçmekte fayda var.
    arada bir ücreti kaynatýveriyorlar yoksa. ay baþýnda geçenlere 10 tl gibi bir extra ücret ekliyorlar.
    evet bende gecmek için aradýðýmda ay sonunda aramamý söylediler.bende öyle yaptým.herhangi bir sorunla karþýlaþmadým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sýnýrlýdan sýnýrsýza geçiþ en düþük hýzda aylýk indirimli 45 tl
    baþka indirimi yok 24 saatte hizmete giriyor

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri