Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arasý

Konu: sýnýrlýdan sýnýrsýza geçiþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar yanlýþ bilði almadýysam eger sýnýrlýdan sýnýrsýza geçmenin anlamý kalmadý sýnýrsýzda limitinize ne kadar aþtýgýnýz önemli deðil ödenen ücret 52 tl deniliyor.geçmekisteyenlerin araþtýrmasý iyi olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cafer kaya Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sýnýrlýdan sýnýrsýza geçiþ en düþük hýzda aylýk indirimli 45 tl
    baþka indirimi yok 24 saatte hizmete giriyor
    Alýntý fravun Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar yanlýþ bilði almadýysam eger sýnýrlýdan sýnýrsýza geçmenin anlamý kalmadý sýnýrsýzda limitinize ne kadar aþtýgýnýz önemli deðil ödenen ücret 52 tl deniliyor.geçmekisteyenlerin araþtýrmasý iyi olur
    Yukarýya yazmýþtým...yine söylüyorum. araþtýrýn karlý çýkacaksýnýz...
    Bana bu sabah mail ile faturam geldi...40 ytl...2 ay evvel sýnýrsýza geçtim...geçmeden bir kaç ay evvel eski abonelere %12 indirim yapýldýðýný duymuþtum...evin oradaki telekom bayine gidip sordum...doðru dediler, bana bir form verdiler...bilgilerimi girip verdim...o günden sonra %12 indirimli fatura ödemeye baþladým...o zamanlar sýnýrlý idi.29 tl yerine 25,50 tl ödüyordum...sýnýrsýza geçince 49 yerine 43 küsür tl ödemeye baþladým...ötv de inince bu sabahki fatura 40 tl geldi...
    Bilginize...
    (Yahu inandýrmak için faturanýn resminimi kopyalamalýyým?)

selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

12-02-2007 tarihinde abone olmuþum acaba bende eski abone indiriminden yararlanabilirmiyim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sahinnn_41 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    12-02-2007 tarihinde abone olmuþum acaba bende eski abone indiriminden yararlanabilirmiyim
    ttnet e sormaný tavsiye ederim... olabilir...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar teþekkür ediyorum osman abinin (benden büyük) sölediði doðruymuþ geçmis kotasýza aradým teit ettirdm yardýmlarýnýz icin saolun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

osmann hocam þimdi aradým ttnet i böle biþeyden haberleri yokmuþ ilerleyen günlerde tekrar ararsanýz yardýmcý oluruz dediler ne bilim anlamadým biþey

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sýnýrsýza geçmek artýk çok hýzlþý müracatýný yaptýðýnýz bayiye sorun öyle durumlarda ne kadar zaman da geçer diye o kaydý girdikten hemen bi saat içinde geçiyo ben 2 kere sýnýrlýdan sýnýrsýza geçtim ve bu þekilde oldu
    ilk geçtiðimde sormuþtum müþteri hizmetlerini arayýp ikinci de sorma ihtiyacý bile duymadým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende geçen ay sýnýrlýdan sýnýrsýza geçtim...müþteri hizmetlerini aradým..modemi kapat 2 saat sonra aç..tamamdýr.dedi...olay bu kadar....iki saat sonra iþlem tamam.....
    ----------bir yýlýný doldurmuþ eski abonelere indirim var.doðru.....yalnýz 2 yýllýk taahütname imzalanacak..dediler..
    buayda indirim var diye biliyorum..ötv den dolayý...bu ayýn faturasýný yatýran arkadaþ söyledi(29-3=26 ytl alýnmýþ)
    next-2000-dpcýs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende sýnýrsýza gectim müþteri hizmetlerini aradým akþam üzeriydi yarýn sabah gecersin dediler kotanýn dolmasýnada 300 mb kadar vardý modemi kapatýk ertesi gün baðlandýk o ayýn faturasý baya yüklü geldi 66 TL ertesi ay sýnýrsýz olarak geldi 49 TL bu ayda 45,25 TL olarak geldi

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri