Basri kardeş, paylaşım için çok teşekkürler. Gerçekten güzelmiş. Şimdi indirip IE7 üzerine sorunsuz kurdum. Sayfa çevirmelerdee hızlandı bende. Ellerine sağlık.
Saygılar.
Teşekkur: 0
Basri kardeş, paylaşım için çok teşekkürler. Gerçekten güzelmiş. Şimdi indirip IE7 üzerine sorunsuz kurdum. Sayfa çevirmelerdee hızlandı bende. Ellerine sağlık.
Saygılar.
s a elerinize sağlık teşekkürler deneyelim
next 2500 x dapçı 150 mega çanak 20 uydu
Paylaşım için teşekkürler daima daha da iyisine
teşekkürler eline sağlık
teşekkürler emegine sağlık arkadaşım,sayenizde yeniliklerden kısa sürede haberdar oluyoruz
teşekkürler eline saglık
ie8 ile ilgili bir sorunda benden..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [url] linkte ie urlmon.dll hatası veriyor.
firefoxta sorun yok.
ilginç olanı ie8 i prog.ekle kaldırdan kaldırınca ie7 oto.kuruluyor ve sorun tekrarlamıyor ve sayfa açılıyor.
gelde çık işin içinden.
not:urlmon.dll dosyasını tekrar yüklememe rağmen sorun çözülmedi.resmi sitesinde önerilen herşeyi yaptım.son olarak site işletim sistemini yeniden kurun diyor. ama ie7 de sorun olmadığı için kurmadım..
arkadaşlar benim sorunum şu..ie8 i yükledim fakat dili türkçe yapmama rağmen hala ingilizce...bende program ekle kaldırdan kaldırdım pc reset attı ama hala ie8 açılıyor...nasıl eski hale getirebilirim...
Teşekkürler eline sağlık indirdim deneyeceğim
çok sağol kardeş güzel paylaşım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri