REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Arda'dan Fener ve Kartal'a sitem!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Arda'dan Fener ve Kartal'a sitem!

Maçtan önce doktorların ‘oynaman riskli’ raporuna rağmen sahaya çıkan Arda, takımının en başarılı ismiydi. Genç yıldız sahayı son derece üzgün bir şekilde terk etti.
    Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Arda Turan, kendilerine destek vermeyenlere sitem etti, “Keşke herkes bizi destekleseydi. Bölünmeseydik. Final Kadıköy’de diye bazı insanların yüreğine iniyordu. Keşke final Ali Sami Yen’de olsa da Fenerbahçe ya da Beşiktaş final oynasa” dedi
    Sakatlığı nedeniyle Hamburg maçında oynayıp oynamayacağı belirsiz olan Arda Turan dün sabah yapılan kontrollerinde kendini iyi hissedince ilk 11’deki yerini aldı.
    Karşılaşma sonrası oldukça üzgün olduğu gözlenen milli oyuncu, “Sakatlığım ve ağrılarım vardı ama önemli değil. Son dakikalarda yürümekte bile zorlandım. 1-1’in rövanşında 2 gol atıyoruz. Ve bunu koruyamıyoruz. Sonra bir gol yedik. Ve sanki turu vermiş gibi oynamaya başladık. Böyle durumlarda daha karakterli oyuncular olmamız lazım. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Böyle hataları Avrupalılar affetmiyorlar işte” dedi.
    Arda, “Kendi evimizde öne geçtik ve bu avantajı koruyamadık. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Söylenecek çok fazla şey yok. Keşke herkes bizi destekleseydi. Bölünmeseydik. Final Kadıköy’de diye bazı insanların yüreğine iniyordu. Keşke final Ali Sami Yen’de olsa da Fenerbahçe ya da Beşiktaş final oynasa. Çok fazla bir şey söyleyip bu üzüntüyle kimseyi kırmak istemiyorum” ifadelerini kullandı. Guerrero’nun ilk golünde yıkıldığını söyleyen genç yıldız, “İkinci golü de çok erken yedik. Tamam sahaya 11 kişi çıkınca eksik sayılmıyoruz ama eksikler yüzünden zorlanıyoruz işte böyle. Tecrübesizlikten goller yedik” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Doğruda Söylemiş. Birilerinin Yüreğine Iniyordu Harbiden.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya ben ne kadar üzüldüm bir bilseniz, psikolojim bozuldu. Bazen televizyonu bi kapatıyorum bi açıyorum. Sonunda elektrikler kesildi. Bir saat sonra bi bakmışım elenmişiz. İnanın buna sevinenler varsa vatan hainidir. Daha ne diyeyim. Keşke fener aynı durumda olsaydıda 2-0 dan turu geçseydi. Onlar bizim gibi temenni bile edemezler ama!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne galatasarayı ne fenerı ne beşiktaşı ne trabzonu böle birbirlerine laf atmakla bu işler olmaz başlarındakı adamlar maddıyatla birbirlerine saldırıolar para gelsınde sahadakı oyuncularda nasıl bız parayı alıyoruz sevdasındalar. birilerin biryerlerine bişi ıncekmış keşke kazansaydılarda ınene ınseydı onlara en guzel cevap bu olurdu ama yapamadılar ondan sonra böle bır açıklama bunu yapsan ne olur sadece kendıne guldurursun herkez netıceye bakar sonuç olarak bu maçta ıyı oynasadılar kaznırlardı öle bır iki kişinin oynaması ile maç kazanılmıo ama paraya gelınce herkez ses çıkarmadan cebıne ındırıp o bar benım bu bar benım eğlenmeye. bırılerın bır yerlerıne bişi inıo ceplerıne para ınıo kazansalarda kaybetselerde. türk futbolu nun gidişi iyi değil yabancı kontejyanı nın artması bence bundakı buyuk etkenlerden bırı turk futbolcularla yabancılar ne kadar ıseselerde kaynaşamıolar.
    Konu Volkan tarafından (20-03-2009 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sahanın en iyisi ARDA yüzde 1000 haklı sölediklerinde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

istediği kadar haklı olabilir ama skor 3-2 en iyi olmak netıceyı değiştirmio. yenıldıkten sonra ona buna laf yetiştirmek bişi ifade etmio. aynen fenerın bir yorum cusu vardı onun yaptığı açıklamalara benzıo fener her yenildikten sonrada böle tip açıklamalrda bulunurdu. bu tur açıklamalar bulunacaklarına takım olarak birbirlerine kıtlensınler iyi oynasınlar sonuç olarak şu zamana kadar ne galatasaay ne fener ne beşiktaş bu tür maçlarda birbirlerine destek vermediler zaten bunu olmasıda zor bu tıp oyuncular bu şekilde bunu ortaya atarlarsa gerginlik hat safhaya çıkar. beşiktaş yada fener şampiyonlar liginden elenınce galatasaraya mı laf attılar eğer atıldıysada onların karaktersizliğidir. yabancı takıma karşı oyanayan her takımımızı desteklerız ama böle yenıldıkten sonrada bu tur açıklama yapan futbolcularda sadece kendı karakterlerını ortaya koyarlar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arda tamamen haksız. Aklınca suçlu bulacak. Fenerbahçe sanki sevilla yı 6sarayın desteğiyle eledi. veya beşiktaş portoyu istanbul da 6.sarayın desteğiyle yendi. Var mı böyle bi şey. Maç 2-1 ken rakip kaleciye pres yapacagına defansa destek verseydi erkek o zaman 2 gol daha yemezlerdi. Ama arda beyimiz gol atıp kahraman olmak için kendince pres yapıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeşim kim destek olmamış, diğer takımlar gs.nin desteğiylemi yabancı takımları eliyorlar. Oynayamadılar yenildiler şimdide suçlu arıyorlar. Ben FB.li olarak taaa ANKARA'dan destekledim ama yinede yenildiler. Kaleye ben mi geçseydim yoksa forvette mi oynasaydım. Kendine iyi bakma sen, birde sabahlara kadar orda burda onunla bununla gez dolaş ondan sonra yenilince bazıları sevinsinler de. Oh ne güzel. Oyna kardeşim oyna, çalış işini güzel yap. Ona buna suç bulma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepte fenerli arkadaşlar bu olaylara muhalefet.
    neden acaba. bir tane BJKli arkadaş ta derse böyledir, arda haksızdır diye bende Arda haksız dicem.

ama kim ne derse desin ARDA SONUNA KADAR HAKLI....
    Bİrilerinin ağrına gidecekti final oynasaydık..

keşke fb yada bjk ALİ SAMİ YENde final oynasa. hep beraber alkışlasak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

hepte fenerli arkadaşlar bu olaylara muhalefet.
    neden acaba. bir tane BJKli arkadaş ta derse böyledir, arda haksızdır diye bende Arda haksız dicem.

ama kim ne derse desin ARDA SONUNA KADAR HAKLI....
    Bİrilerinin ağrına gidecekti final oynasaydık..

keşke fb yada bjk ALİ SAMİ YENde final oynasa. hep beraber alkışlasak.
    Basri kardeşim; beşiktaş neden muhalefet değil biliyorsun sen, o iki takım arasında ''KUTSAL İTTİFAK'' kuruldu biliyorsun. yoksa bilmiyormusun. bilmiyorsan bil kardeşim. :45: :46: :49:

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri