Teşekkur: 0
Destekliyorum
Desteklemiyorum
@cabbari Anketi evet hayır olacağı yerde keşke ahmet kaya ve nazım hikmet ran için ayrı ayrı açmış olsaydınız daha iii olacaktı ve tabiiki sonuç çok daha farklı çıkacaktı ben nazım hikmet için evet getirilsin diyorum ama vatan haini ahmet kaya için hayır istemiyorum anket seçimimi destekliyorum diye seçtim ama ahmet kayayı kesinlikle istemiyorum eminimki mezarını getirmek isteyen şahıslarda onu pek sevdiğinden dolayı değil çıkar amaçlı getirmek istediklerine inanıyorum saygılarımla aliharbiye
LEBEN ?
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
yüzde yüz doğru bir yorum tebrik ediyorum seni arkadaşım ,bencede bu anket baştan yanlış ayrı ayrı açılması lazımdı işte o zaman vatan haininin hali ortaya çıkacaktı bence.nazım hikmet siyasi bir görüşle vatandan kaçtı ama öbür it resmen vatan haini şarkılarına bakın youtube de videolarını arayın resmsn küfür ediyor bırakın leş olduğu yerde kalsın![]()
desteklemiyorum ama aslındada diyorumki bu ülkede herşeye göz yumuluyor. Bunada yumulacağı için bi yandanda farketmez diyorum...
ya getirseler ne olacak getirmeseler ne olacak zaten kürtçe tv kuruldu arpaça tv de yolda yakında 36 tane dilde yayın yapan kanal olacak türkiye de yakında memlekette türküm demek ayıp sayılacak ksıacası iş bi mezarla kalmıyor koskoca türk milletini her zamanki gibi oyalıyorlar saygılarımla...
bunu sormak bile bu değerli insanları rencide edici. ama iyi olmuş açılması konunun
ne yazıki biz değerlerimizin farıkıa ölümlerinden sora anlama kabiliyetli bir ülke olduğumuz için buda onlardan malesef...
Diri'leri bir dert,ölü'leri bir dert.Nerede yaşamayı seçtilerse orada da yatsınlar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri