Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ahmet Kaya ve Nazım Hikmetin Mezarının Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Katılımcı sayısı
479. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Destekliyorum

150 31.32%
  • Desteklemiyorum

329 68.68%
Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon
90 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Ahmet Kaya ve Nazım Hikmetin Mezarının Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 1893 harbi ve Çanakkale unutuldumu..

Ben bir TÜRK evladıyım OSMANLI torunuyum,SOYUMDAN KALAN BU VATAN VE AYYILDIZLI BAYRAK BENİMDİR.BAYRAĞA EL UZATAN BABAMDA OLSA KIRMAYAN NAMERTTİR. Ammaaaaa..... bu adamlar vatan haini olduğu gibi dahada destekleyenler varya,bu vatandan yedikleri ekmek haram bunlara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    a.k nın gelmesini kesinlikle desteklemiyor ve istemiyorum bu sadece oy toplama kaygısı ile yapılan bir girişim
    Aynen katılıyorum görüşünüze

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gelmesinler.getirilmesin.verdikçe daha yokmu diyorlar.herşeyi istiyorlar.gelmesinler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

B Bencede getirilmesin böylelerin bu topraklarda yeri yok.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onun gibileri bu vatanın toprağını haketmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siyaset için yapılan bu hareketler hem bizlere hemde ülkemize zarar veriyor
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İkisininde HAYRANI olarak İSTEMİYORUM.Çünki; adamlara bunca sene vatan haini de'de sonrada deki biz bi halt yedik geri getirelim.Oldu canım yemezler derler adama...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkes hakettiği yerde ölür ve orada kalır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım nazım hikmetin türkiyeye gelmesi bir nebzede ahmet kaya kesinlikle bu topraklarda yatmayı haketmiyor(hoş ölümü bile şüpheli ya!). o yüzden anket yaparken nazım hikmet ve ahmet kaya diye yazmayın yani ikisini aynı kefeye koymayın. ya teker teker isimlerini yazıp ayrı anketlerde sorun yada hangisini desteklersiniz diye sorun. dediğim gibi ikisi aynı katagorinin insanları değil (biri insan bile değil ya neyse)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

youtube de çok videosu var ahmet kayanın pkk için verdiği konserlerde çekilen isteyen hemen ulaşır bakar görür türk halkı ve türk askeri için neler dediğini pkk yı nasıl meth ettiğini ..

o yüzden bu vatanın ekmeğini yiyip suyunu içip geçimini bu ülkeden kazanıp çoluğunu çocuğunu bu ülkede büyütüp besleyen sonrada ekemk yediği çanağa s.çan su içtiği kaba tüküren evladını ailesini bekleyen askere polise hakaretler eden onları katleden teröristleri destekleyen bir VATAN HAİNİNİN NE ÖLÜSÜNÜN NE DE DİRİSİNİN BU TOPRAKLARDA YERİ YOKTUR OLAMAZ DA ..bu topraklarda kalleşlerin asla yeri yoktur ama onlar her zaman gizlenerek bu topraklarda kalma isteğindedirler...

Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri