REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ahmet Kaya ve Nazım Hikmetin Mezarının Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Katılımcı sayısı
479. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Destekliyorum

150 31.32%
  • Desteklemiyorum

329 68.68%
Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon
90 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Ahmet Kaya ve Nazım Hikmetin Mezarının Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düşünce oki bizim gibi görmryen duymayan düşünmeyen bizden değildir düşüncesi
    hala hakim görünüyor yazık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    düşünce oki bizim gibi görmryen duymayan düşünmeyen bizden değildir düşüncesi
    hala hakim görünüyor yazık
    fenerli ustam daha öncede böyle bir anket yapılmış ve yine benzer şekilde tepkiler vermiştiniz nazım hikmete kimsenin tepki verdiği yok demişsinizki bizim gibi düşünnmeyen görmeyen duymayan bizden değildir bende diyorumki bu topraklarda yaşamış bu toprağın ekmeğini suyunu içmiş ve bu ülkede kazandığı paralarla kendine aldığı arabayı dışarıda malum kanallarda verdiği demeçlerde şerefsizlerin ülkesinde evim arabam kaldı diyen vatan hainlerinin bu topraklarda yeri yok daha öncede söyledim ve hep söyleyeceğim söz konusu vatan ise gerisi gerçekten teferruhattır benim siyah dediğime siz beyaz diyebilirsiniz bunda bir sakınca yoktur kimseye zararı yoktur her fikre saygım vardır ama vatanıma kastı olan benim askerime kurşun sıkan yaşadığı topraklara ihanet eden insanların işbirlikçilerini mezardan babam çıksa affetmem bu bu kadar net ve açık kaldıki memlekete getirilecek tekrar diyorum yazıklar olsunnnn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fenerli ustam daha öncede böyle bir anket yapılmış ve yine benzer şekilde tepkiler vermiştiniz nazım hikmete kimsenin tepki verdiği yok demişsinizki bizim gibi düşünnmeyen görmeyen duymayan bizden değildir bende diyorumki bu topraklarda yaşamış bu toprağın ekmeğini suyunu içmiş ve bu ülkede kazandığı paralarla kendine aldığı arabayı dışarıda malum kanallarda verdiği demeçlerde şerefsizlerin ülkesinde evim arabam kaldı diyen vatan hainlerinin bu topraklarda yeri yok daha öncede söyledim ve hep söyleyeceğim söz konusu vatan ise gerisi gerçekten teferruhattır benim siyah dediğime siz beyaz diyebilirsiniz bunda bir sakınca yoktur kimseye zararı yoktur her fikre saygım vardır ama vatanıma kastı olan benim askerime kurşun sıkan yaşadığı topraklara ihanet eden insanların işbirlikçilerini mezardan babam çıksa affetmem bu bu kadar net ve açık kaldıki memlekete getirilecek tekrar diyorum yazıklar olsunnnn
    %100 haklısın her kelimesine katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Bu Vatan Kolay Kazanılmadı

yukarıda anketin oranlarına bakıp şöyle diyorum:
    LEŞ GEBERDİĞİ YERDE KALIR.
    AYYILDIZLI BAYRAĞA CAN VEREN BAŞ VERENLERDENİZ

EY ABDULLAH ÖCALAN,SAKLANDIĞIN DAĞLARDA İTLERİNE AMATÖR KAYIT YAPTIRIRKEN ÖKÜZLER GİBİ NARA ATIP MEYDAN OKURDUN..PEKİ SONRA NE OLDU,KUYRUĞU SIKIŞMIŞ UYUZ İT GİBİ TÜRK BAYRAĞININ ÖNÜNDE YALVARDIN,TÜRK VATANDAŞIYIM DEDİN.SEN BİR ŞEREFSİZSİN..
    Konu felekcan tarafından (20-03-2009 Saat 19:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı felekcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

EY ABDULLAH ÖCALAN,SAKLANDIĞIN DAĞLARDA İTLERİNE AMATÖR KAYIT YAPTIRIRKEN ÖKÜZLER GİBİ NARA ATIP MEYDAN OKURDUN..PEKİ SONRA NE OLDU,KUYRUĞU SIKIŞMIŞ UYUZ İT GİBİ TÜRK BAYRAĞININ ÖNÜNDE YALVARDIN,TÜRK VATANDAŞIYIM DEDİN.SEN BİR ŞEREFSİZSİN..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Orda kalsın Leşi

Alıntı felekcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Noktayı koymuş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 1893 harbi ve Çanakkale unutuldumu..

Ben bir TÜRK evladıyım OSMANLI torunuyum,SOYUMDAN KALAN BU VATAN VE AYYILDIZLI BAYRAK BENİMDİR.BAYRAĞA EL UZATAN BABAMDA OLSA KIRMAYAN NAMERTTİR. Ammaaaaa..... bu adamlar vatan haini olduğu gibi dahada destekleyenler varya,bu vatandan yedikleri ekmek haram bunlara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gelmesinler.getirilmesin.verdikçe daha yokmu diyorlar.herşeyi istiyorlar.gelmesinler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

B Bencede getirilmesin böylelerin bu topraklarda yeri yok.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onun gibileri bu vatanın toprağını haketmiyor

Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri