düşünce oki bizim gibi görmryen duymayan düşünmeyen bizden değildir düşüncesi
hala hakim görünüyor yazık![]()
Destekliyorum
Desteklemiyorum
düşünce oki bizim gibi görmryen duymayan düşünmeyen bizden değildir düşüncesi
hala hakim görünüyor yazık![]()
fenerli ustam daha öncede böyle bir anket yapılmış ve yine benzer şekilde tepkiler vermiştiniz nazım hikmete kimsenin tepki verdiği yok demişsinizki bizim gibi düşünnmeyen görmeyen duymayan bizden değildir bende diyorumki bu topraklarda yaşamış bu toprağın ekmeğini suyunu içmiş ve bu ülkede kazandığı paralarla kendine aldığı arabayı dışarıda malum kanallarda verdiği demeçlerde şerefsizlerin ülkesinde evim arabam kaldı diyen vatan hainlerinin bu topraklarda yeri yok daha öncede söyledim ve hep söyleyeceğim söz konusu vatan ise gerisi gerçekten teferruhattır benim siyah dediğime siz beyaz diyebilirsiniz bunda bir sakınca yoktur kimseye zararı yoktur her fikre saygım vardır ama vatanıma kastı olan benim askerime kurşun sıkan yaşadığı topraklara ihanet eden insanların işbirlikçilerini mezardan babam çıksa affetmem bu bu kadar net ve açık kaldıki memlekete getirilecek tekrar diyorum yazıklar olsunnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yukarıda anketin oranlarına bakıp şöyle diyorum:
LEŞ GEBERDİĞİ YERDE KALIR.
AYYILDIZLI BAYRAĞA CAN VEREN BAŞ VERENLERDENİZ
EY ABDULLAH ÖCALAN,SAKLANDIĞIN DAĞLARDA İTLERİNE AMATÖR KAYIT YAPTIRIRKEN ÖKÜZLER GİBİ NARA ATIP MEYDAN OKURDUN..PEKİ SONRA NE OLDU,KUYRUĞU SIKIŞMIŞ UYUZ İT GİBİ TÜRK BAYRAĞININ ÖNÜNDE YALVARDIN,TÜRK VATANDAŞIYIM DEDİN.SEN BİR ŞEREFSİZSİN..
Konu felekcan tarafından (20-03-2009 Saat 19:24 ) değiştirilmiştir.
Ben bir TÜRK evladıyım OSMANLI torunuyum,SOYUMDAN KALAN BU VATAN VE AYYILDIZLI BAYRAK BENİMDİR.BAYRAĞA EL UZATAN BABAMDA OLSA KIRMAYAN NAMERTTİR. Ammaaaaa..... bu adamlar vatan haini olduğu gibi dahada destekleyenler varya,bu vatandan yedikleri ekmek haram bunlara![]()
gelmesinler.getirilmesin.verdikçe daha yokmu diyorlar.herşeyi istiyorlar.gelmesinler
![]()
BBencede getirilmesin böylelerin bu topraklarda yeri yok.........
onun gibileri bu vatanın toprağını haketmiyor![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri