Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ahmet Kaya ve Nazım Hikmetin Mezarının Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Katılımcı sayısı
479. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Destekliyorum

150 31.32%
  • Desteklemiyorum

329 68.68%
Sayfa 9/9 İlkİlk 123456789
90 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Ahmet Kaya ve Nazım Hikmetin Mezarının Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Tek Bayrak

Arkadaşlar tek bayrak kaçınılmazdır, bunun yanında tek millet deyişimizde elbette; lazı-çerkezi-manavı-kürdü-arnavutu-abazası-gürcüsü-tatarı-arabı-rumu-almanı-ingilizi-fransızı-italyanı-ermenisi-yahudisi-romanı velhasıl tüm bu toprak yaşayanları kast ediyoruz. Bu memleket, bu yurt, bu vatan sen adına ne diyorsan... Bu toprak bizim, hepimizin. Ama yok sen hala burda benim çoğunluğum var, yok orda onun çoğunluğu var dersen, bu Ülkenin Polisi, Ordusu vede hakının tamamına yakını sana ÇÜŞŞŞ.. der. Anlatmak istediğimin özeti; çizmeyi aşmayalım, kaşınmayalım, şükür ile edep ile ihsan ile destur ile adam gibi lütfun sahibine bi tamam olalım. ( Benim nacizane görüşüm )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kutbettin14 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 2 ölü hakkında saygısızlık yapmayın bü ülke hepimizin herkes gelebilir
    Konu anket olunca kimse site sahibini takmıyor ben geçende sadece görüş dile getirdim 1 ay ban edildim ama küfür edenlerin ban deyil mesajlarına bile müdahale edilmiyor

saygılar

Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Seni Allah ıslah Etsin

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu anket olunca kimse site sahibini takmıyor ben geçende sadece görüş dile getirdim 1 ay ban edildim ama küfür edenlerin ban deyil mesajlarına bile müdahale edilmiyor

saygılar

Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak
    sen buraya görüş belirtmeye değil ortalığı karıştırmaya gelmişsin ama bu sizin en iyi yaptığınız iş hiç bir site yöneticisi küfüre müsade etmez burası senin meydanı boş bulupta at koşturabileceğin formlardan değil ayrıca sebepsiz hiç bir yönetici saygısızlık ve form kurallarına aykırı hareket edilmediği sürece banlamaz çamur atma güneşi balçıkla sıvayamazsın he son bir şey daha ben vatan hainlerinin fikirlerine saygı duymadım ve duymayacağım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen buraya görüş belirtmeye değil ortalığı karıştırmaya gelmişsin ama bu sizin en iyi yaptığınız iş hiç bir site yöneticisi küfüre müsade etmez burası senin meydanı boş bulupta at koşturabileceğin formlardan değil ayrıca sebepsiz hiç bir yönetici saygısızlık ve form kurallarına aykırı hareket edilmediği sürece banlamaz çamur atma güneşi balçıkla sıvayamazsın he son bir şey daha ben vatan hainlerinin fikirlerine saygı duymadım ve duymayacağım
    Veysel tasiliniz ilk okulmu acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

Alıntı ENİŞTE Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Veysel tasiliniz ilk okulmu acaba
    önce tasiliniz değil tahsiliniz olacak ilkokul değil üniversite mezunuyum ama ilkokul tahsili olan insanlarıda küçük görmem ayrıca neden böyle bir soruyu sorduğunuzu merak ettim:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben küfür göremedim konuda acaba nerde o küfürler ayrıca burda bir anket açıyoruz saygısızlık etmeyin yorum yapcak olan yapar zorla size oy attıran yok yorum yaz diyen yok halka açık emege saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oy getirecekse evet.stalin,hitler bile gelsin.oy oy......var mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatan hainlerinin bu topraklarda yatacak yeri yok bu forum sitesinde saçma konuları koymayın uydu forum sitesi bu değerli admin bu işe bir el at biz bu site uydu için kullanalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alemcii Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vatan hainlerinin bu topraklarda yatacak yeri yok bu forum sitesinde saçma konuları koymayın uydu forum sitesi bu değerli admin bu işe bir el at biz bu site uydu için kullanalım
    1-burası sadece uydu forumu değil
    2-saçma konu dediğiniz bir görüş öngörüsüdür oy verirsin vermezsin saygılı ol
    3-admin sanamı soracak neyi nereye koyacagını
    lütfen saygılı ol dogru düzgün yorum yap
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın cabbari ustam dediklerinize tamamı ile katılıyorum lakin şu da bir gerçekki bazen konular içinden çıkılmaz bir hale geliyor çıta geriliyor bazende kopma noktasına geliyor ben dahil olmak üzere bazen sinirlere hakim olunamıyor maaleef türk insanının yapısı bu işte bu durumda müdahele sırası sizde oluyor ben gerekli müdahalelerin yapıldığı konusunu ısrarla anlatmaya çalışırken bazı arkadaşlar formu ve sizleri koruduğumu düşünerek benim tahsilimi sorguluyorlar ben gerçekleri hep söyleyeceğim varsın insanlar ne düşünürse düşünsün saygılar!

Sayfa 9/9 İlkİlk 123456789

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri