REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ahmet Kaya ve Nazım Hikmetin Mezarının Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Katılımcı sayısı
479. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Destekliyorum

150 31.32%
  • Desteklemiyorum

329 68.68%
Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon
90 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Ahmet Kaya ve Nazım Hikmetin Mezarının Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    youtube de çok videosu var ahmet kayanın pkk için verdiği konserlerde çekilen isteyen hemen ulaşır bakar görür türk halkı ve türk askeri için neler dediğini pkk yı nasıl meth ettiğini ..

o yüzden bu vatanın ekmeğini yiyip suyunu içip geçimini bu ülkeden kazanıp çoluğunu çocuğunu bu ülkede büyütüp besleyen sonrada ekemk yediği çanağa s.çan su içtiği kaba tüküren evladını ailesini bekleyen askere polise hakaretler eden onları katleden teröristleri destekleyen bir VATAN HAİNİNİN NE ÖLÜSÜNÜN NE DE DİRİSİNİN BU TOPRAKLARDA YERİ YOKTUR OLAMAZ DA ..bu topraklarda kalleşlerin asla yeri yoktur ama onlar her zaman gizlenerek bu topraklarda kalma isteğindedirler...
    :45:
    bu kadar güzel anlatılırdı meramımız...eyvallah...katılıyorum...
    bende çok dinlerdim a.k yi...daha evvelde yazmıştım. askerde iken tedirgin kaseti çıkmıştı...sürekli dinlerdik...birgün komutanımız "çocuklar bu adam pkk yanlısı" demişti...orada bitti benim için...1994 yazından beri dinlemiyorum...
    mesele vatan olunca "babam" olsa tanımam...(babamda "osman" olsa tanımam der) vesselam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart abesle iştigal

Dirisinin hayrı dokunmayanın ölüsünden ne hayır gelir. Vatan candır. Vatan kutsaldır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sonucta mezarıda getirseler birşey degişmeyek.Sadece bedenleri kaldıgı için o bedeninde burada olmuş diger tarafta olmuş pek önemi yok gibi.
    Size katılıyorum bencede herkes yerinde kalmalı. saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanalı acması gibi buda seçim yatırımı böle bi başbakan bn görmedim hiç halkıyla ilgilenmiyo çıkıyo deniz baykal iniyo bahçeli bn bilmiyorum şirin görünmek adına vesveseleri bunlar vatan hepimizin türkiye bizim nazımı ayrı biyerde tutuyorum ama bnm dilim ülkem eğer onun bunun elinde pazarlık konusu olmuşsa bilhassa bölücü örgüte de destek çıktıysa ki gün gibi gözüküyo bu bnm ülkemde şehidimin yattığı toprakta yer yok ona
    ülke içinde ülke dil içinde dil olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alanada mani olmayalım allah yerlerinde dinlendirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @cabbari Anketi evet hayır olacağı yerde keşke ahmet kaya ve nazım hikmet ran için ayrı ayrı açmış olsaydınız daha iii olacaktı ve tabiiki sonuç çok daha farklı çıkacaktı ben nazım hikmet için evet getirilsin diyorum ama vatan haini ahmet kaya için hayır istemiyorum anket seçimimi destekliyorum diye seçtim ama ahmet kayayı kesinlikle istemiyorum eminimki mezarını getirmek isteyen şahıslarda onu pek sevdiğinden dolayı değil çıkar amaçlı getirmek istediklerine inanıyorum saygılarımla aliharbiye
    yüzde yüz doğru bir yorum tebrik ediyorum seni arkadaşım ,bencede bu anket baştan yanlış ayrı ayrı açılması lazımdı işte o zaman vatan haininin hali ortaya çıkacaktı bence.nazım hikmet siyasi bir görüşle vatandan kaçtı ama öbür it resmen vatan haini şarkılarına bakın youtube de videolarını arayın resmsn küfür ediyor bırakın leş olduğu yerde kalsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    düşünce oki bizim gibi görmryen duymayan düşünmeyen bizden değildir düşüncesi
    hala hakim görünüyor yazık
    fenerli ustam daha öncede böyle bir anket yapılmış ve yine benzer şekilde tepkiler vermiştiniz nazım hikmete kimsenin tepki verdiği yok demişsinizki bizim gibi düşünnmeyen görmeyen duymayan bizden değildir bende diyorumki bu topraklarda yaşamış bu toprağın ekmeğini suyunu içmiş ve bu ülkede kazandığı paralarla kendine aldığı arabayı dışarıda malum kanallarda verdiği demeçlerde şerefsizlerin ülkesinde evim arabam kaldı diyen vatan hainlerinin bu topraklarda yeri yok daha öncede söyledim ve hep söyleyeceğim söz konusu vatan ise gerisi gerçekten teferruhattır benim siyah dediğime siz beyaz diyebilirsiniz bunda bir sakınca yoktur kimseye zararı yoktur her fikre saygım vardır ama vatanıma kastı olan benim askerime kurşun sıkan yaşadığı topraklara ihanet eden insanların işbirlikçilerini mezardan babam çıksa affetmem bu bu kadar net ve açık kaldıki memlekete getirilecek tekrar diyorum yazıklar olsunnnn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fenerli ustam daha öncede böyle bir anket yapılmış ve yine benzer şekilde tepkiler vermiştiniz nazım hikmete kimsenin tepki verdiği yok demişsinizki bizim gibi düşünnmeyen görmeyen duymayan bizden değildir bende diyorumki bu topraklarda yaşamış bu toprağın ekmeğini suyunu içmiş ve bu ülkede kazandığı paralarla kendine aldığı arabayı dışarıda malum kanallarda verdiği demeçlerde şerefsizlerin ülkesinde evim arabam kaldı diyen vatan hainlerinin bu topraklarda yeri yok daha öncede söyledim ve hep söyleyeceğim söz konusu vatan ise gerisi gerçekten teferruhattır benim siyah dediğime siz beyaz diyebilirsiniz bunda bir sakınca yoktur kimseye zararı yoktur her fikre saygım vardır ama vatanıma kastı olan benim askerime kurşun sıkan yaşadığı topraklara ihanet eden insanların işbirlikçilerini mezardan babam çıksa affetmem bu bu kadar net ve açık kaldıki memlekete getirilecek tekrar diyorum yazıklar olsunnnn
    %100 haklısın her kelimesine katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kocaman ülke,bence geri adım atmamalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dirisinden gördük ölüsünden ne göreceğiz bırakın öldüğü yerde kalsınlar

Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri