REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ahmet Kaya ve Nazım Hikmetin Mezarının Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Katılımcı sayısı
479. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Destekliyorum

150 31.32%
  • Desteklemiyorum

329 68.68%
Sayfa 6/9 İlkİlk 123456789 SonSon
90 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Ahmet Kaya ve Nazım Hikmetin Mezarının Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozden Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dostlar iyi akşamlar. Ahmet kaya için bilemem ama Nazım Hikmet'in mezarı Türkiyeye getirilmelidir diye düşünenlerdenim. Doğrudur Nazım Hikmet öğrenimini gördüğü (Moskova'da) yıllarda bolşevik ihtilalinin ilk yıllarının pembe tablosuna kapılmıştır ama daha sonra yaptığı yanlışlığın farkına da varmıştır. Türkiye de geçirdiği yıllarda kendisine rahat verilmemiş ve Türkiyemizi terk etmek zorunda kalmıştır. Ben bir Türk ve Anadolulu olarak Nazım Hikmetin mezarının, Türkiyede olmamasının eksikliğini duyuyorum. Eğer aramızda Nazım Hikmet'i Hain olarak düşünenler varsa benim kendilerine, naçizane, söyleyeceğim şey, şairin Kurtuluş Savaşı Destanını okumalarıdır. Sadece bu şiiri bile Nazım Hikmetin bu vatanı ve onun insanlarını ne kadar sevdiğinin kanıtıdır.
    Sizlerden ricam, ne olursunuz, Nazım Hikmet gibi bir kişi ile Abdullah Öcalan gibi bir bebek katilini aynı kefeye koymayınız.
    Son söz olarak, gittiği yolu onaylamasam bile Nazım Hikmetin mezarı Türkiyede olmalıdır.
    Unutmayın, bu topraklar bizim vatanımızdır ve bu topraklarda doğup, bu toprakta yaşayanlar için bir şeyler yapmaya çalışanları dışlamamalıyız.
    Bizim dostlar bizim, Nazım Hikmet de bizim, Ziya Gökalp de Bizim.
    Hepinizi seviyorum.
    Ziya Gökalpi ayni kefeye koymak bence nekadar adil olur düsündürücüdür.Kurtulus savasi destanini oku diyen arkadasa Mehmet Akif Ersoyu oku derim.1950 senelerinde kisa dalga yayin yapan Türkce olarak komonist radyolarnda propaganda yapan kendi sesinden yayinlari dinleyen biri olarak bana kimse adini dahi agzima almadigim birini müdafa etmesinler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırrrrrrrrrrrrrrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alemcii Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    VATAN HAİNLERİNİN BU TOPRAKLARDA İŞİ YOK
    Aynen katiliyorum.Ve ne hikmetse bunlari destekliyenler.Kominist diyecegim koministler bile kalmadi kendilerini lav ettiler.Ancak 70 sene kadar yasadilar.
    Zamaninda deniz gezmisin gurubunda olan birisiyle tartisirken ona bir misal vermistim cevabi ne oldu biliyormusuniu.Haklisiniz.Bu konusmayi aktarayim sizlere.
    Yine birgün konusuluyordu sohbette kendisine dedim ki.
    Sana bir sorum var.Gorbacow bresniyevin zamaninda deseydiki ben bu komunistligi kaldiracagim.Dünya gorbacovu tanirmiydi.Yok dedi.Peki gorbaov ne yapti geldi devletin basina dediki hey millet yanlistayiz bu komunistligi kaldiralim kaldirdilar.Sizler ne yaptiniu.Orta doguda üniversitede okuyordunuz kalktiniz bir yola düstünüz biz memleketi kurtaricaz dediniz daga ciktiniz eskiya oldunuz.Oysa sizlerde okuyup devlet kademesinin basina gelseydiniz fikirlerinizi anlatip milleti ikna etseydiniz deyince .Zek kelime söyliyemedi haklisin demekten baska.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav kardeşim sen ül***i böl kalk ondan sonra mezarı getir gebersin şerefsizler sen bölücülük yap TÜRKİYEYİ MÜSLÜMANLARI VUR ÖLDÜRR eeeeeeeeeeeee sonra o .......çocuklarını getir yok kalsın köpekler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence gelmemesi daha iyi
    Konu Dali tarafından (22-03-2009 Saat 12:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: TÜRKİYEDE YAŞIYORSAK DEMEK Kİ TÜRK ÜZ .TÜRKLÜĞÜ KABUL ETMEYENLER DIŞ ÜLKELERDE HAYVAN GİBİ ÖLÜRLER.POSTUNUN BU ÜLKEDE YERİ YOK .ÇANAKKALEYİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN NE MUTLU TÜRKÜM DEYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Memet,
    memleketler içinde bir şirin memlekettir
    Türkiye,
    bizim memleket,
    insanı da,
    su katılmamışı,
    çalışkandır, ağırbaşlı, yiğittir,
    ama dehşetli fakir.
    .............
    ...............
    Memet,
    ben dilimden, türkülerimden,
    tuzumdan, ekmeğimden uzakta,
    anana hasret, sana hasret,
    yoldaşlarıma, halkıma hasret öleceğim,
    ama sürgünde değil,
    gurbet ellerde değil,
    öleceğim rüyalarımın memleketinde,
    beyaz şehrinde en güzel günlerimin.

Nazım Hikmet kimdir?
    Ahmet Kaya kimdir ?
    Nazım Hikmetten bir şiirle başlayan yazımdan anlaşılcağı gibi işin özünde farklılık vardır aynı kefeye konması bile hatadır.
    Sahip çıkılcaksa önce Çanakkale Şehitliğine Sahip çıkalım Tarihimizi ögrenelim ögretelimki birileri çıkıpda bizlere kendi düşüncelerinin dogrulugunu aşılayamasın Laf olsun Şirin görünmek uğruna öz benliğimizden taviz vermeyelim.
    sevgi ve saygıyla

Konu DOST_6080 tarafından (22-03-2009 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birilerine yaranmak için ortalığı bulandırmaya gerek yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @cabbari Anketi evet hayır olacağı yerde keşke ahmet kaya ve nazım hikmet ran için ayrı ayrı açmış olsaydınız daha iii olacaktı ve tabiiki sonuç çok daha farklı çıkacaktı ben nazım hikmet için evet getirilsin diyorum ama vatan haini ahmet kaya için hayır istemiyorum anket seçimimi destekliyorum diye seçtim ama ahmet kayayı kesinlikle istemiyorum eminimki mezarını getirmek isteyen şahıslarda onu pek sevdiğinden dolayı değil çıkar amaçlı getirmek istediklerine inanıyorum saygılarımla aliharbiye
    evet aynen katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ahmet kayayi tekrar gundeme sokmak icin yapilan calismalra bunlar arkadaslar ..
    bence farketmez nerde oldugu ha burda ha orda ne farki var ._?

Sayfa 6/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri