Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Ahmet Kaya ve Nazým Hikmetin Mezarýnýn Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
479. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Destekliyorum

150 31.32%
  • Desteklemiyorum

329 68.68%
Sayfa 9/9 ÝlkÝlk 123456789
90 sonuçtan 81 ile 90 arasý

Konu: Ahmet Kaya ve Nazým Hikmetin Mezarýnýn Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Tek Bayrak

Arkadaþlar tek bayrak kaçýnýlmazdýr, bunun yanýnda tek millet deyiþimizde elbette; lazý-çerkezi-manavý-kürdü-arnavutu-abazasý-gürcüsü-tatarý-arabý-rumu-almaný-ingilizi-fransýzý-italyaný-ermenisi-yahudisi-romaný velhasýl tüm bu toprak yaþayanlarý kast ediyoruz. Bu memleket, bu yurt, bu vatan sen adýna ne diyorsan... Bu toprak bizim, hepimizin. Ama yok sen hala burda benim çoðunluðum var, yok orda onun çoðunluðu var dersen, bu Ülkenin Polisi, Ordusu vede hakýnýn tamamýna yakýný sana ÇÜÞÞÞ.. der. Anlatmak istediðimin özeti; çizmeyi aþmayalým, kaþýnmayalým, þükür ile edep ile ihsan ile destur ile adam gibi lütfun sahibine bi tamam olalým. ( Benim nacizane görüþüm )

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kutbettin14 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar 2 ölü hakkýnda saygýsýzlýk yapmayýn bü ülke hepimizin herkes gelebilir
    Konu anket olunca kimse site sahibini takmýyor ben geçende sadece görüþ dile getirdim 1 ay ban edildim ama küfür edenlerin ban deyil mesajlarýna bile müdahale edilmiyor

saygýlar

Baþkasýný ýslah etmeye kalkýþmadan önce kendini ýslah etmeye bak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben küfür göremedim konuda acaba nerde o küfürler ayrýca burda bir anket açýyoruz saygýsýzlýk etmeyin yorum yapcak olan yapar zorla size oy attýran yok yorum yaz diyen yok halka açýk emege saygý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Seni Allah ýslah Etsin

Alýntý cetindeniz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu anket olunca kimse site sahibini takmýyor ben geçende sadece görüþ dile getirdim 1 ay ban edildim ama küfür edenlerin ban deyil mesajlarýna bile müdahale edilmiyor

saygýlar

Baþkasýný ýslah etmeye kalkýþmadan önce kendini ýslah etmeye bak
    sen buraya görüþ belirtmeye deðil ortalýðý karýþtýrmaya gelmiþsin ama bu sizin en iyi yaptýðýnýz iþ hiç bir site yöneticisi küfüre müsade etmez burasý senin meydaný boþ bulupta at koþturabileceðin formlardan deðil ayrýca sebepsiz hiç bir yönetici saygýsýzlýk ve form kurallarýna aykýrý hareket edilmediði sürece banlamaz çamur atma güneþi balçýkla sývayamazsýn he son bir þey daha ben vatan hainlerinin fikirlerine saygý duymadým ve duymayacaðým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

oy getirecekse evet.stalin,hitler bile gelsin.oy oy......var mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý veysel.bakan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sen buraya görüþ belirtmeye deðil ortalýðý karýþtýrmaya gelmiþsin ama bu sizin en iyi yaptýðýnýz iþ hiç bir site yöneticisi küfüre müsade etmez burasý senin meydaný boþ bulupta at koþturabileceðin formlardan deðil ayrýca sebepsiz hiç bir yönetici saygýsýzlýk ve form kurallarýna aykýrý hareket edilmediði sürece banlamaz çamur atma güneþi balçýkla sývayamazsýn he son bir þey daha ben vatan hainlerinin fikirlerine saygý duymadým ve duymayacaðým
    Veysel tasiliniz ilk okulmu acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart slm

Alýntý ENÝÞTE Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Veysel tasiliniz ilk okulmu acaba
    önce tasiliniz deðil tahsiliniz olacak ilkokul deðil üniversite mezunuyum ama ilkokul tahsili olan insanlarýda küçük görmem ayrýca neden böyle bir soruyu sorduðunuzu merak ettim:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vatan hainlerinin bu topraklarda yatacak yeri yok bu forum sitesinde saçma konularý koymayýn uydu forum sitesi bu deðerli admin bu iþe bir el at biz bu site uydu için kullanalým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alemcii Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    vatan hainlerinin bu topraklarda yatacak yeri yok bu forum sitesinde saçma konularý koymayýn uydu forum sitesi bu deðerli admin bu iþe bir el at biz bu site uydu için kullanalým
    1-burasý sadece uydu forumu deðil
    2-saçma konu dediðiniz bir görüþ öngörüsüdür oy verirsin vermezsin saygýlý ol
    3-admin sanamý soracak neyi nereye koyacagýný
    lütfen saygýlý ol dogru düzgün yorum yap
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayýn cabbari ustam dediklerinize tamamý ile katýlýyorum lakin þu da bir gerçekki bazen konular içinden çýkýlmaz bir hale geliyor çýta geriliyor bazende kopma noktasýna geliyor ben dahil olmak üzere bazen sinirlere hakim olunamýyor maaleef türk insanýnýn yapýsý bu iþte bu durumda müdahele sýrasý sizde oluyor ben gerekli müdahalelerin yapýldýðý konusunu ýsrarla anlatmaya çalýþýrken bazý arkadaþlar formu ve sizleri koruduðumu düþünerek benim tahsilimi sorguluyorlar ben gerçekleri hep söyleyeceðim varsýn insanlar ne düþünürse düþünsün saygýlar!

Sayfa 9/9 ÝlkÝlk 123456789

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri