Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Hangi GSM Operatorü Daha Avantajlý?

Katýlýmcý sayýsý
898. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Avea

335 37.31%
  • Turkcell

340 37.86%
  • Vodafone

223 24.83%
Sayfa 1/12 1234567891011 ... SonSon
111 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Hangi GSM Operatorü Daha Avantajlý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Phone 40 Hangi GSM Operatorü Daha Avantajlý?

Bu haftaki anket konusu su an birbiriyle yarýþ yapan gsm firmalarý.Sizlerin bilgisine basvurmak istedik hemde size bilgi verelim dedik 3 gsm firmasýndan hangisi size göre avantajlý? ankete oylarýnýzý ve yorumlarýnýzý bekliyoruz

Anketimiz 14 gun surecektir..
    Konu Admin tarafýndan (02-03-2009 Saat 03:01 ) deðiþtirilmiþtir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla ben avea lýyým ve gayette memnunum tarifelerinden kampanyalarýndan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vadafon ýyýdýr ýyý.bugunlerdeký rekabetý iyi sezmþsiniz valla tam yerýnde býr anket.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben uzun süredir Vodafone kullanýyorum yaklaþýk 11 yýldan beri ve gayet memnunum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þu an en güzel tarife avea her yöne 65 00 tl olan 10 000 dk ile sýnýrlý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

12 yýldýr telsim kullanýyordum ama yarýn artýk avealýyým cunku cok cazip aylýk görüþemlerim 150 ytl den 66 ya dusecek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umut55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    12 yýldýr telsim kullanýyordum ama yarýn artýk avealýyým cunku cok cazip aylýk görüþemlerim 150 ytl den 66 ya dusecek
    Hocam fazla sevinme avea 3-4 saat sýnýr koyuyor hatta fazla görüþürsen hattý kapatýyorlar artýk acacaklar diye bekle dur.Tavsiye etmiyorum ayrýca sebeke mesgul uyarýsý ile sýk sýk karsýlasýrsýn bunlarý göz onunde bulundurarak avea ya geç .Vodafoneden ayrýldýgýna piþman olabilirsin.

Anketi açmamýzdaki sebebde hem tavsiye hem yorum olsun amaçlý idi.Umarým faydalý olur.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 kampanya cevabý

arkadasým en iii avea cunku sýnýrsýz gousme en ucuz ond var sen ara sor bak goreceksin.hepsi ile konuþtum ben ama en kýyak o :45:

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hocam fazla sevinme avea 3-4 saat sýnýr koyuyor hatta fazla görüþürsen hattý kapatýyorlar artýk acacaklar diye bekle dur.Tavsiye etmiyorum ayrýca sebeke mesgul uyarýsý ile sýk sýk karsýlasýrsýn bunlarý göz onunde bulundurarak avea ya geç .Vodafoneden ayrýldýgýna piþman olabilirsin.

Anketi açmamýzdaki sebebde hem tavsiye hem yorum olsun amaçlý idi.Umarým faydalý olur.
    Serkan hocam hattý kapatýyolar demek biraz uygun olmaz.Avea'nýn 5000 sms ve bu tip kampanyalarý yüzünden tahminimce baz istasyonu her kullanýcýya cevap veremiyor.

Ve gözlemledigim kadarýyla baz istasyonlarýnýn daha cok abone cevap vermesi için Baz istasyonlarýna Fiber Optik cekilerek bu sorunu ortadan kaldýrmaya calýsýyolar

Bana görede hiçbir tarife ve hiçbir operatör avantajlý degildir.Adam hayrýna kampanya yapmýyor mutlaka içinde baþþka birþey vardýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý badtempered Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Serkan hocam hattý kapatýyolar demek biraz uygun olmaz.Avea'nýn 5000 sms ve bu tip kampanyalarý yüzünden tahminimce baz istasyonu her kullanýcýya cevap veremiyor.

Ve gözlemledigim kadarýyla baz istasyonlarýnýn daha cok abone cevap vermesi için Baz istasyonlarýna Fiber Optik cekilerek bu sorunu ortadan kaldýrmaya calýsýyolar

Bana görede hiçbir tarife ve hiçbir operatör avantajlý degildir.Adam hayrýna kampanya yapmýyor mutlaka içinde baþþka birþey vardýr.

vodafone diyorum.

baz istasyonlsarýna fiber çekilmesýne gelýnce sonuç olarak baz istasyonlarýda telekomun altyapýsýndan data hatlarýndan yararlanýo. ve daha çok genýþ bant erýþýmý ve probelmlerýn en aza ýnmesý için fiber data kullanmaya baþlýolar.

turkýyede þöle bir þey var turkceel neden fýyatýný indirmýo telekom neden fýyatýný ýndýrmýo þimdi aslýnda hepsýde býrbýrýne baðlý hepsý býrýbýrýnden ve buyuk kuruluþlardan para kazanýo ee vatandaþta bazý þeylere boyun bukmek zorunda kalýo. yaný yapýlan kampanyalarda kiþiler ev telefonlarýný kapatýo gsm yönelýo gsm de artýþ olunca bu sefer gsm operaötru telekomldan daha fazla data alýþ verýþý yapmak istýo yaný býr sýstem kurulmuþ biz cep telefonun yada ev telefonun kapatýp fýrmaya ceza vermek istýyoruz gibi oluyor ama her durmuddada onlar karlý çýkýo. yaný gsm olsun telekom olsun kazançlarýndan biþi kaybetmýolar dahada artýo.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Sayfa 1/12 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri