Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Ahmet Kaya ve Nazým Hikmetin Mezarýnýn Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
479. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Destekliyorum

150 31.32%
  • Desteklemiyorum

329 68.68%
Sayfa 3/9 ÝlkÝlk 123456789 SonSon
90 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Ahmet Kaya ve Nazým Hikmetin Mezarýnýn Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 1893 harbi ve Çanakkale unutuldumu..

Ben bir TÜRK evladýyým OSMANLI torunuyum,SOYUMDAN KALAN BU VATAN VE AYYILDIZLI BAYRAK BENÝMDÝR.BAYRAÐA EL UZATAN BABAMDA OLSA KIRMAYAN NAMERTTÝR. Ammaaaaa..... bu adamlar vatan haini olduðu gibi dahada destekleyenler varya,bu vatandan yedikleri ekmek haram bunlara

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý veysel.bakan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    a.k nýn gelmesini kesinlikle desteklemiyor ve istemiyorum bu sadece oy toplama kaygýsý ile yapýlan bir giriþim
    Aynen katýlýyorum görüþünüze

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gelmesinler.getirilmesin.verdikçe daha yokmu diyorlar.herþeyi istiyorlar.gelmesinler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

B Bencede getirilmesin böylelerin bu topraklarda yeri yok.........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

onun gibileri bu vatanýn topraðýný haketmiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

siyaset için yapýlan bu hareketler hem bizlere hemde ülkemize zarar veriyor
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýkisininde HAYRANI olarak ÝSTEMÝYORUM.Çünki; adamlara bunca sene vatan haini de'de sonrada deki biz bi halt yedik geri getirelim.Oldu caným yemezler derler adama...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Herkes hakettiði yerde ölür ve orada kalýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým nazým hikmetin türkiyeye gelmesi bir nebzede ahmet kaya kesinlikle bu topraklarda yatmayý haketmiyor(hoþ ölümü bile þüpheli ya!). o yüzden anket yaparken nazým hikmet ve ahmet kaya diye yazmayýn yani ikisini ayný kefeye koymayýn. ya teker teker isimlerini yazýp ayrý anketlerde sorun yada hangisini desteklersiniz diye sorun. dediðim gibi ikisi ayný katagorinin insanlarý deðil (biri insan bile deðil ya neyse)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

youtube de çok videosu var ahmet kayanýn pkk için verdiði konserlerde çekilen isteyen hemen ulaþýr bakar görür türk halký ve türk askeri için neler dediðini pkk yý nasýl meth ettiðini ..

o yüzden bu vatanýn ekmeðini yiyip suyunu içip geçimini bu ülkeden kazanýp çoluðunu çocuðunu bu ülkede büyütüp besleyen sonrada ekemk yediði çanaða s.çan su içtiði kaba tüküren evladýný ailesini bekleyen askere polise hakaretler eden onlarý katleden teröristleri destekleyen bir VATAN HAÝNÝNÝN NE ÖLÜSÜNÜN NE DE DÝRÝSÝNÝN BU TOPRAKLARDA YERÝ YOKTUR OLAMAZ DA ..bu topraklarda kalleþlerin asla yeri yoktur ama onlar her zaman gizlenerek bu topraklarda kalma isteðindedirler...

Sayfa 3/9 ÝlkÝlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri