Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Ahmet Kaya ve Nazým Hikmetin Mezarýnýn Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
479. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Destekliyorum

150 31.32%
  • Desteklemiyorum

329 68.68%
Sayfa 2/9 ÝlkÝlk 123456789 SonSon
90 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Ahmet Kaya ve Nazým Hikmetin Mezarýnýn Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yeni anketimiz Ahmet Kaya ve Nazým Hikmetin Mezarýnýn Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz? þeklindedir
    anketimiz 15 gün sürecektir!!!
    selametle
    @cabbari Anketi evet hayýr olacaðý yerde keþke ahmet kaya ve nazým hikmet ran için ayrý ayrý açmýþ olsaydýnýz daha iii olacaktý ve tabiiki sonuç çok daha farklý çýkacaktý ben nazým hikmet için evet getirilsin diyorum ama vatan haini ahmet kaya için hayýr istemiyorum anket seçimimi destekliyorum diye seçtim ama ahmet kayayý kesinlikle istemiyorum eminimki mezarýný getirmek isteyen þahýslarda onu pek sevdiðinden dolayý deðil çýkar amaçlý getirmek istediklerine inanýyorum saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

desteklemiyorum ama aslýndada diyorumki bu ülkede herþeye göz yumuluyor. Bunada yumulacaðý için bi yandanda farketmez diyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya getirseler ne olacak getirmeseler ne olacak zaten kürtçe tv kuruldu arpaça tv de yolda yakýnda 36 tane dilde yayýn yapan kanal olacak türkiye de yakýnda memlekette türküm demek ayýp sayýlacak ksýacasý iþ bi mezarla kalmýyor koskoca türk milletini her zamanki gibi oyalýyorlar saygýlarýmla...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunu sormak bile bu deðerli insanlarý rencide edici. ama iyi olmuþ açýlmasý konunun
    ne yazýki biz deðerlerimizin farýkýa ölümlerinden sora anlama kabiliyetli bir ülke olduðumuz için buda onlardan malesef...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Diri'leri bir dert,ölü'leri bir dert.Nerede yaþamayý seçtilerse orada da yatsýnlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

düþünce oki bizim gibi görmryen duymayan düþünmeyen bizden deðildir düþüncesi
    hala hakim görünüyor yazýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Diri'leri bir dert,ölü'leri bir dert.Nerede yaþamayý seçtilerse orada da yatsýnlar.
    bunu kendileri seçmedi sevgili dostum dýþlandýlar. harkesin bildiðini
    yazmaya gerek yok ama demekki hatýrlatmakta yarar var...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    @cabbari Anketi evet hayýr olacaðý yerde keþke ahmet kaya ve nazým hikmet ran için ayrý ayrý açmýþ olsaydýnýz daha iii olacaktý ve tabiiki sonuç çok daha farklý çýkacaktý ben nazým hikmet için evet getirilsin diyorum ama vatan haini ahmet kaya için hayýr istemiyorum anket seçimimi destekliyorum diye seçtim ama ahmet kayayý kesinlikle istemiyorum eminimki mezarýný getirmek isteyen þahýslarda onu pek sevdiðinden dolayý deðil çýkar amaçlý getirmek istediklerine inanýyorum saygýlarýmla aliharbiye
    nazým hikmet bu ülkenin vatandaþlýðýný istememesi diðerinin ise pkk partizaný olarak öne çýkmasý aþagý yukarý ayný konuyu çagrýþtýrýyor
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Bu Vatan Kolay Kazanýlmadý

yukarýda anketin oranlarýna bakýp þöyle diyorum:
    LEÞ GEBERDÝÐÝ YERDE KALIR.
    AYYILDIZLI BAYRAÐA CAN VEREN BAÞ VERENLERDENÝZ

EY ABDULLAH ÖCALAN,SAKLANDIÐIN DAÐLARDA ÝTLERÝNE AMATÖR KAYIT YAPTIRIRKEN ÖKÜZLER GÝBÝ NARA ATIP MEYDAN OKURDUN..PEKÝ SONRA NE OLDU,KUYRUÐU SIKIÞMIÞ UYUZ ÝT GÝBÝ TÜRK BAYRAÐININ ÖNÜNDE YALVARDIN,TÜRK VATANDAÞIYIM DEDÝN.SEN BÝR ÞEREFSÝZSÝN..
    Konu felekcan tarafýndan (20-03-2009 Saat 20:24 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý felekcan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yukarýda anketin oranlarýna bakýp þöyle diyorum:
    LEÞ GEBERDÝÐÝ YERDE KALIR.
    AYYILDIZLI BAYRAÐA CAN VEREN BAÞ VERENLERDENÝZ

EY ABDULLAH ÖCALAN,SAKLANDIÐIN DAÐLARDA ÝTLERÝNE AMATÖR KAYIT YAPTIRIRKEN ÖKÜZLER GÝBÝ NARA ATIP MEYDAN OKURDUN..PEKÝ SONRA NE OLDU,KUYRUÐU SIKIÞMIÞ UYUZ ÝT GÝBÝ TÜRK BAYRAÐININ ÖNÜNDE YALVARDIN,TÜRK VATANDAÞIYIM DEDÝN.SEN BÝR ÞEREFSÝZSÝN..

Sayfa 2/9 ÝlkÝlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri