Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Ahmet Kaya ve Nazým Hikmetin Mezarýnýn Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
479. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Destekliyorum

150 31.32%
  • Desteklemiyorum

329 68.68%
Sayfa 4/9 ÝlkÝlk 123456789 SonSon
90 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Ahmet Kaya ve Nazým Hikmetin Mezarýnýn Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umuter Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    youtube de çok videosu var ahmet kayanýn pkk için verdiði konserlerde çekilen isteyen hemen ulaþýr bakar görür türk halký ve türk askeri için neler dediðini pkk yý nasýl meth ettiðini ..

o yüzden bu vatanýn ekmeðini yiyip suyunu içip geçimini bu ülkeden kazanýp çoluðunu çocuðunu bu ülkede büyütüp besleyen sonrada ekemk yediði çanaða s.çan su içtiði kaba tüküren evladýný ailesini bekleyen askere polise hakaretler eden onlarý katleden teröristleri destekleyen bir VATAN HAÝNÝNÝN NE ÖLÜSÜNÜN NE DE DÝRÝSÝNÝN BU TOPRAKLARDA YERÝ YOKTUR OLAMAZ DA ..bu topraklarda kalleþlerin asla yeri yoktur ama onlar her zaman gizlenerek bu topraklarda kalma isteðindedirler...
    :45:
    bu kadar güzel anlatýlýrdý meramýmýz...eyvallah...katýlýyorum...
    bende çok dinlerdim a.k yi...daha evvelde yazmýþtým. askerde iken tedirgin kaseti çýkmýþtý...sürekli dinlerdik...birgün komutanýmýz "çocuklar bu adam pkk yanlýsý" demiþti...orada bitti benim için...1994 yazýndan beri dinlemiyorum...
    mesele vatan olunca "babam" olsa tanýmam...(babamda "osman" olsa tanýmam der) vesselam...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart abesle iþtigal

Dirisinin hayrý dokunmayanýn ölüsünden ne hayýr gelir. Vatan candýr. Vatan kutsaldýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sonucta mezarýda getirseler birþey degiþmeyek.Sadece bedenleri kaldýgý için o bedeninde burada olmuþ diger tarafta olmuþ pek önemi yok gibi.
    Size katýlýyorum bencede herkes yerinde kalmalý. saygýlarýmla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kanalý acmasý gibi buda seçim yatýrýmý böle bi baþbakan bn görmedim hiç halkýyla ilgilenmiyo çýkýyo deniz baykal iniyo bahçeli bn bilmiyorum þirin görünmek adýna vesveseleri bunlar vatan hepimizin türkiye bizim nazýmý ayrý biyerde tutuyorum ama bnm dilim ülkem eðer onun bunun elinde pazarlýk konusu olmuþsa bilhassa bölücü örgüte de destek çýktýysa ki gün gibi gözüküyo bu bnm ülkemde þehidimin yattýðý toprakta yer yok ona
    ülke içinde ülke dil içinde dil olmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

alanada mani olmayalým allah yerlerinde dinlendirsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    @cabbari Anketi evet hayýr olacaðý yerde keþke ahmet kaya ve nazým hikmet ran için ayrý ayrý açmýþ olsaydýnýz daha iii olacaktý ve tabiiki sonuç çok daha farklý çýkacaktý ben nazým hikmet için evet getirilsin diyorum ama vatan haini ahmet kaya için hayýr istemiyorum anket seçimimi destekliyorum diye seçtim ama ahmet kayayý kesinlikle istemiyorum eminimki mezarýný getirmek isteyen þahýslarda onu pek sevdiðinden dolayý deðil çýkar amaçlý getirmek istediklerine inanýyorum saygýlarýmla aliharbiye
    yüzde yüz doðru bir yorum tebrik ediyorum seni arkadaþým ,bencede bu anket baþtan yanlýþ ayrý ayrý açýlmasý lazýmdý iþte o zaman vatan haininin hali ortaya çýkacaktý bence.nazým hikmet siyasi bir görüþle vatandan kaçtý ama öbür it resmen vatan haini þarkýlarýna bakýn youtube de videolarýný arayýn resmsn küfür ediyor býrakýn leþ olduðu yerde kalsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart slm

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    düþünce oki bizim gibi görmryen duymayan düþünmeyen bizden deðildir düþüncesi
    hala hakim görünüyor yazýk
    fenerli ustam daha öncede böyle bir anket yapýlmýþ ve yine benzer þekilde tepkiler vermiþtiniz nazým hikmete kimsenin tepki verdiði yok demiþsinizki bizim gibi düþünnmeyen görmeyen duymayan bizden deðildir bende diyorumki bu topraklarda yaþamýþ bu topraðýn ekmeðini suyunu içmiþ ve bu ülkede kazandýðý paralarla kendine aldýðý arabayý dýþarýda malum kanallarda verdiði demeçlerde þerefsizlerin ülkesinde evim arabam kaldý diyen vatan hainlerinin bu topraklarda yeri yok daha öncede söyledim ve hep söyleyeceðim söz konusu vatan ise gerisi gerçekten teferruhattýr benim siyah dediðime siz beyaz diyebilirsiniz bunda bir sakýnca yoktur kimseye zararý yoktur her fikre saygým vardýr ama vatanýma kastý olan benim askerime kurþun sýkan yaþadýðý topraklara ihanet eden insanlarýn iþbirlikçilerini mezardan babam çýksa affetmem bu bu kadar net ve açýk kaldýki memlekete getirilecek tekrar diyorum yazýklar olsunnnn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý veysel.bakan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    fenerli ustam daha öncede böyle bir anket yapýlmýþ ve yine benzer þekilde tepkiler vermiþtiniz nazým hikmete kimsenin tepki verdiði yok demiþsinizki bizim gibi düþünnmeyen görmeyen duymayan bizden deðildir bende diyorumki bu topraklarda yaþamýþ bu topraðýn ekmeðini suyunu içmiþ ve bu ülkede kazandýðý paralarla kendine aldýðý arabayý dýþarýda malum kanallarda verdiði demeçlerde þerefsizlerin ülkesinde evim arabam kaldý diyen vatan hainlerinin bu topraklarda yeri yok daha öncede söyledim ve hep söyleyeceðim söz konusu vatan ise gerisi gerçekten teferruhattýr benim siyah dediðime siz beyaz diyebilirsiniz bunda bir sakýnca yoktur kimseye zararý yoktur her fikre saygým vardýr ama vatanýma kastý olan benim askerime kurþun sýkan yaþadýðý topraklara ihanet eden insanlarýn iþbirlikçilerini mezardan babam çýksa affetmem bu bu kadar net ve açýk kaldýki memlekete getirilecek tekrar diyorum yazýklar olsunnnn
    %100 haklýsýn her kelimesine katýlýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kocaman ülke,bence geri adým atmamalý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dirisinden gördük ölüsünden ne göreceðiz býrakýn öldüðü yerde kalsýnlar

Sayfa 4/9 ÝlkÝlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri